Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

ZPS svetuje, potrošnik privarčuje

Kdaj ste se nazadnje na izlet ob koncu tedna peljali z avtobusom, ali vlakom? Če se želite izogniti gneči, čas na vlaku izkoristiti za branje in pri tem še občutno prihraniti, imamo za vas dobro novico.

Med konci tedna in prazniki vozovnice 75 odstotkov cenejše

Naj bo vaš naslednji jesenski izlet naravnan trajnostno. Ob koncih tedna in med prazničnimi dnevi so vozovnice za javni potniški promet (avtobusne in železniške) cenejše za 75 odstotkov!

Nakup vozovnice za vlak, na katerega lahko pripeljete tudi kolo, med konci tedna in prazniki opravite na železniški postaji ali pa neposredno pri sprevodniku.

Prednost uporabe javnega prevoza: domov se lahko odpeljete z drugega izhodišča. Preverite tudi dodatne ugodnosti za družinske vozovnice in večkratna potovanja.

Štirje izleti iz Ljubljane za dva – prihranek 50 evrov

Za pot od Ljubljane do Portoroža boste namesto približno enajst evrov odšteli manj kot tri evre in pol, do Kranjske Gore pa namesto slabih osem evrov manj kot tri evre. Maribor je od Ljubljane "oddaljen" samo za 3,25 evra (izven vikenda 9,6 evra), Sežana pa 2,60 evra (sicer je cena 7,70 evra).

Par, ki se odpravi na te štiri izlete, prihrani 50 evrov – idej za izlete, tudi z drugih krajev po Sloveniji je še veliko.

Loading...

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več