Hrana in pijača Testi živil in pijače

Spar, sveže piščančje meso, razred A

Naprodaj v Sloveniji

Datum testiranja: 01. 06. 2024

Skupna ocena
Proizvajalec: Panvita Agromerkur Poreklo mesa: Slovenija Neto količina: 500 g Vsebnost beljakovin: 22,88 g/100 g
Proizvajalec: Panvita Agromerkur
Poreklo mesa: Slovenija
Neto količina: 500 g
Kakovostni razred: A
Vsebnost beljakovin: 22,88 g/100 g
Vsebnost vode: 75,4 g/100 g
Razmerje voda:beljakovine: 3.3
Prisotnost salmonele: S. Infantis
Število kampilobaktrov: <100
Prisotnost E. coli ESBL/AmpC: ESBL
Senzorična ocena: 17,5 /20
Certifikati: IK Slovenija
Odklenite si dostop za ogled celotnega testa in ocene izdelka

Ocena vam pove, kako so se izdelki izkazali v naših neodvisnih testiranjih.

Katere informacije test vključuje?

  • Kako okusni so (senzorična ocena)?
  • Kako mikrobiološko ustrezno so (prisotnost bakterij)?
  • Kakšno je razmerje med vodo in beljakovinami?
  • Kako ustrezne so označbe na izdelkih?

Cena: 5,90 €

Želim neomejen dostop do vseh vsebin ZPS

Sorodni izdelki

Postanite član Zveze potrošnikov Slovenije

ZPS je neodvisna in neprofitna organizacija, že
več kot 30 let na strani potrošnikov.

Zakaj postati član-ica?

Pridobite dostop do kakovostnih vsebin:

  • Revija ZPStest: 12 številk v 10 izvodih, dostop le prek spleta ali z dostavo na dom
  • Dostop do vseh testov in drugih plačljivih vsebin
  • Pravno svetovanje pri potrošniških težavah
  • Svetovanje o kakovosti in varnosti gospodinjskih aparatov ter zabavne elektronike

Že od 69,60 € / na leto

Zakaj so vsebine ZPS plačljive?

Primerjalne teste izdelkov in storitev financirajo člani ZPS s plačilom članarine. S plačilom posameznega testa tako tudi vi omogočate izvedbo primerjalnih testov. Zaradi zagotavljanja popolne neodvisnosti ZPS kot potrošniška, organizacija ne sprejema donatorskih in sponzorskih prispevkov podjetij.

Želim se včlaniti

 

Potrošniško svetovanje ZPS

Ste v potrošniški zagati?

Pokličite nas. Svetovali vam bodo izkušeni pravni strokovnjaki. Brezplačno za člane in članice ZPS.

 

Več o svetovanju