Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Internet

Spletni napadi, ribarjenje podatkov, predvsem pa velike kraje uporabniških podatkov kažejo, da so osebni podatki izjemno zaželeno blago. Na vse večje nevarnosti, ki prežijo na spletu, so odgovorili tudi proizvajalci operacijskih sistemov – v sistema macOS in Windows 10 so že vgrajeni razmeroma dobri varnostni mehanizmi in orodja, a to ne pomeni, da protivirusni (varnostni) programi niso več potrebni. Ravno nasprotno.

Škodljive kode in nasploh spletne grožnje so postale celovitejše in vse bolj zapletene, varnostni programi tako ne varujejo le pred virusi, področje zaščite mora biti veliko širše. Uporaba tovrstnih programov je še posebej priporočljiva za uporabnike starejših različic operacijskih sistemov.

Izračun skupne ocene: 

  • Zaščita 65%
  • Preprostost uporabe 25%
  • Raba sistemskih virov 10%
  • Skupna ocena: 100%


Zaradi zagotavljanja popolne neodvisnosti ZPS kot potrošniška organizacija ne sprejema donatorskih in sponzorskih prispevkov podjetij. Primerjalne teste izdelkov in storitev financirajo člani ZPS s plačilom članarine. S plačilom posameznega testa tako tudi vi omogočate izvedbo primerjalnih testov


Ko boste opravili nakup, vam bomo po e-pošti poslali geslo za dostop do rezultatov izbranega testa.

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

3,90 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,48 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA