Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Kako testiramo

Revija ZPStest

Neodvisne informacije za sodobnega potrošnika

Naši primerjalni testi velikokrat dokažejo, da ne znamka ne cena velikokrat nista zagotovili za kakovost izdelka. Informacije s testov pomagajo potrošnikom izbrati izdelke primerljive kakovosti za nižjo ceno. Prihranki se lahko tako gibljejo tudi okoli 1000€ in več.

V reviji ZPStest letno objavimo okoli 50 testov, ker pa imajo tiskani mediji svoje (prostorske) omejitve, hkrati pa se izdelki na trgu menjavajo oz. prihajajo vedno novi, spletni primerjalniki potrošnikom omogočajo primerjavo aktualnih rezultatov, saj jih redno osvežujemo z novimi rezultati.

Na enem mestu smo zbrali vse spletne primerjalnike, kjer lahko potrošniki primerjajo več kot sto testiranih izdelkov hkrati in izberejo tistega, ki najbolj usteza njihovim željam in potrebam. Posebej so izpostavljeni izdelki, ki so naprodaj v Sloveniji. Primerjalnike stalno posodabljamo, saj so v njih vključene skupine izdelkov, ki jih potrošniške organizacije redno testiramo / primerjamo. Da bo izbira še lažja, lahko izbrane izdelke (do 5) primerjate med seboj. Preverite!

favicon Testi s primerjalniki

Zakaj uporabiti primerjalnike na spletni strani ZPS?

  • Posebej so izpostavljeni izdelki, ki so naprodaj v Sloveniji (ob izdelkih je zapisana tudi cena).
  • Dostop do aktualnih podatkov testiranja, ki se stalno posodabljajo.
  • Med seboj lahko primerjate do 5 izbranih izdelkov.
  • Ob primerjalniku je zapisana še vrsta koristnih nasvetov (kako izbrati, da bo izdelek ustrezal vašim potrebam, kje kupiti, ipd.).
  • Prihranki! Z identično testno oceno lahko kupite ploski televizor med 708 in 1.750 EUR, z enako testno oceno lahko kupite likalnik za 80 in 51 EUR…
favicon Vsi ZPS testi

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA