Potrošnikov Zoom

22. april 2021

Potrošnikov Zoom

Mednarodnemu institutu za potrošniške raziskave (MIPOR) je vlada Republike Slovenije podelila koncesijo za opravljanje javne službe izvajanja primerjalnih ocenjevanj blaga in storitev na podlagi javnega razpisa Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, ki sofinancira izvajanje javne službe.

V okviru koncesije vsak mesec izvajamo primerjalna ocenjevanja izdelkov široke potrošnje in storitev, namenjenih potrošnikom in jih objavljamo na spletnem mestu www.potrosnikovzoom.si.

Strokovnjaki inštituta MIPOR ocenjujemo izdelke in storitve na zelo raznovrstnih področjih, od živil in pijač, kozmetičnih izdelkov in izdelkov za nego do finančnih storitev in produktov, telekomunikacij, spletnih trgovin in drugih prodajnih kanalov, klicnih centrov za pomoč uporabnikom, prostočasnih in javnih storitev ...

Potrošniki se lahko na omenjenem spletnem mestu naročijo na e-novice in so tako ažurno obveščeni o vseh novostih in aktivnostih, ki potekajo v okviru javne službe.

Spletna stran Potrošnikov Zoom

 

Postanite član Zveze potrošnikov Slovenije

ZPS je neodvisna in neprofitna organizacija, že
več kot 30 let na strani potrošnikov.

Zakaj postati član-ica?

Pridobite dostop do kakovostnih vsebin:

  • Revija ZPStest: 12 številk v 10 izvodih, dostop le prek spleta ali z dostavo na dom
  • Dostop do vseh testov in drugih plačljivih vsebin
  • Pravno svetovanje pri potrošniških težavah
  • Svetovanje o kakovosti in varnosti gospodinjskih aparatov ter zabavne elektronike

Že od 69,60 € / na leto

Zakaj so vsebine ZPS plačljive?

Primerjalne teste izdelkov in storitev financirajo člani ZPS s plačilom članarine. S plačilom posameznega testa tako tudi vi omogočate izvedbo primerjalnih testov. Zaradi zagotavljanja popolne neodvisnosti ZPS kot potrošniška, organizacija ne sprejema donatorskih in sponzorskih prispevkov podjetij.

Želim se včlaniti

 

Potrošniško svetovanje ZPS

Ste v potrošniški zagati?

Pokličite nas. Svetovali vam bodo izkušeni pravni strokovnjaki. Brezplačno za člane in članice ZPS.

 

Več o svetovanju