Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Revija ZPStest
Revija ZPStest
17. november 2022

Preverite vsebino desete, dvojne številke revije ZPStest v letu 2022. Člani ZPS revijo vsak mesec prejmejo v svoj nabiralnik ali jo prebirajo preko spleta oziroma mobilne aplikacije - odvisno od izbranega članskega paketa.

Kaj vse vas čaka v novi številki revije?

Kot je to v navadi, smo za vas pri dvojni številki, posvetili več tem obdarovanju. Poleg trajnostnih idej za darila smo pobrskali tudi med tistimi izdelki, ki so se na naših testih dobro odrezali. Poleg pa smo predstavili še ideje: denar kot darilo in hrana kot darilo.

Banner-revija-nov-dec-2022

Testi: tatarski bifteki, kuhinjski roboti, pametni telefoni, brezžične slušalke, brezžični zvočniki, aparati za kavo, silikonski pekači ...
Ne spreglejte: Čas je za drugačna darila, nov Zakon o varstvu potrošnikov, vse o električnih skirojih ...

Vse to in še več vas čaka v novi številki revije ZPStest!

Naši člani prejmejo revijo ZPStest v svoj poštni nabiralnik

V okviru članskega paketa ZPSplus sklenete letno naročnino na revijo: 12 številk (v 10-ih izvodih) tiskane izdaje z dostavo. Poleg tega paket vključuje še dostop do vseh potrošniških testov in drugih plačljivih spletnih vsebin na ZPS.si, dostop do digitalne različice revije v mobilni aplikaciji ZPStest ter pravno in strokovno svetovanje za člane.

Cena članskega paketa: 59,90 € na leto

Naročite članski paket ZPSplus zdaj! >>

Če pa želite kupiti samo ta izvod revije, ga lahko kupite na naslednjih prodajnih mestih ali pa ga naročite prek spleta.

Brezplačna aplikacija za branje revije ZPStest na tablici ali telefonu
appstore gp

Kje lahko kupite posamezen izvod revije ZPStest?

Revijo lahko naročite tudi prek spleta.

Vsebina le za člane ZPS
in kupce tega članka

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,98 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več