Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Revija ZPStest
Revija ZPStest
05. januar 2022

Preverite vsebino prve številke revije ZPStest v letu 2022. Člani ZPS revijo vsak mesec prejmejo v svoj nabiralnik ali jo prebirajo preko spleta oziroma mobilne aplikacije - odvisno od izbranega članskega paketa. Če želite kupiti samo ta izvod, ga lahko kupite na naslednjih prodajnih mestih ali pa ga naročite prek spleta.

Kaj vse vas čaka v novi številki revije?

Verjetno ste že lani opazili, da revijo že nekaj mesecev preoblikujemo in jo posodabljamo. V novem letu je zdaj pred vami revija ZPStest v novi podobi. Z njo v svet pošiljamo sporočilo, ki je skupni imenovalec vsebine, ki jo ponujamo, že skozi vsa leta delovanja Zveze potrošnikov Slovenije, in sicer: »Živeti pametno«. Verjamemo, da so teksti v naši reviji namenjeni prav takšnemu življenjskemu slogu.

Banner-revija-jan-2022

Test meseca: pasji povodci (fleksi)
Testirali smo tudi: vgradne pečice, mikrovalovne pečice, vrtalnike
Ne spreglejte: palmovo olje, temne čokolade, razstrupljanje telesa, ekološki certifikati, preizkusni trki avtomobilov ...

Vse to in še več vas čaka v novi številki revije ZPStest!

Brezplačna aplikacija za branje revije ZPStest na tablici ali telefonu
appstore gp

Kje lahko kupite posamezen izvod revije ZPStest?

Revijo lahko naročite tudi prek spleta.

Vsebina le za člane ZPS
in kupce tega članka

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,98 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več