Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Revija ZPStest
Revija ZPStest
17. november 2021

Preverite vsebino desete, dvojne številke revije ZPStest v letu 2021. Člani ZPS revijo vsak mesec prejmejo v svoj nabiralnik ali jo prebirajo preko spleta oziroma mobilne aplikacije - odvisno od izbranega članskega paketa. Če želite kupiti samo ta izvod, ga lahko kupite na naslednjih prodajnih mestih ali pa ga naročite prek spleta.

Kaj vse vas čaka v novi številki revije?

Dvojna številka, ki je pred vami, je, času primerno, bolj praznično obarvana. A kaj ko letošnji prazniki ne dišijo samo po cimetu, vaniliji, jabolkih in pomarančah. Temveč tudi po dražjih stroških življenja, po drvenju planeta v ekološko katastrofo in po epidemiji covida-19, ki vztraja in vztraja. Svet okoli nas se pač nezadržno in neusmiljeno spreminja.

Banner-revija-nov-dec-2021

Test meseca: maskare
Testirali smo tudi: kuhane pršute, kavne aparate, tablice ...
Ne spreglejte: ideje za trajnostno obdarovanje; nakup pametnih igrač; vse, kar morate vedeti o električnih avtomobilih ...

Vse to in še več vas čaka v novi številki revije ZPStest!

Brezplačna aplikacija za branje revije ZPStest na tablici ali telefonu
appstore gp

Kje lahko kupite posamezen izvod revije ZPStest?

Revijo lahko naročite tudi prek spleta.

Vsebina le za člane ZPS

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,48 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več