Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Revija ZPStest
Revija ZPStest
02. marec 2021

Preverite vsebino tretje številke revije ZPStest v letu 2021. Člani ZPS revijo vsak mesec prejmejo v svoj nabiralnik ali jo prebirajo preko spleta oziroma mobilne aplikacije - odvisno od izbranega članskega paketa. Če želite kupiti samo ta izvod, ga lahko kupite na naslednjih prodajnih mestih ali pa ga naročite prek spleta.

Svetovni dan potrošnikov, 15. marec, je obenem tudi rojstni dan revije ZPStest. Letos praznujemo okrogli 30. jubilej. Ob tej priložnosti smo pripravili kratek pregled, kaj smo v treh desetletjih naredili za vas.

Svetovni dan pravic potrošnikov je letos posvečen plastiki. Pod sloganom »Boj proti onesnaževanju s plastiko« in s kampanjo ozaveščanja o tej problematiki želimo potrošnike po vsem svetu pritegniti k sprejemanju in spodbujanju bolj trajnostnih praks.

Kakšne so vaše pravice, če (tehnični) izdelek kupite v tujini in se ta pokvari? Lahko za tak izdelek uveljavljate garancijo ali stvarno napako? Izvedeli boste v tokratnem drobnogledu.

Ne spreglejte rezultatov zadnjega testa pralnih strojev, ki so od 1. marca opremljeni z novo energijsko nalepko. Na testu likalnikov smo preizkusili še parne postaje in parilnike za pokončno likanje. Ugotovili smo, da so še kar uporabni pri glajenju občutljivejših materialov in pri glajenju zahtevnih krojev, ki jih težko likamo na likalni deski.

Bliža se tudi čas zamenjave zimskih pnevmatik z letnimi. Če morate kupiti nove, je dobro preveriti, kako so se izkazale na primerjalnem testu. In ko se boste odpravili na pot, bo prav prišla tudi kakovostna aplikacija za navigacijo. Preverite, katere so se dobro odrezale na testu.

Preberite marčevsko revijo ZPStest!

Brezplačna aplikacija za branje revije ZPStest na tablici ali telefonu
appstore gp

Kje lahko kupite posamezen izvod revije ZPStest?

Revijo lahko naročite tudi prek spleta.

Vsebina le za člane ZPS

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,48 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA