Pravno obvestilo, pogoji uporabe naše spletne strani

Vse vsebine, ki so objavljene v reviji ZPStest ter na spletni strani www.zps.si ali kateri koli njenih podstrani ter na kateremkoli nosilcu vsebin (npr. aplikacija ZPStest), so neodvisno od prenosne poti, prek katere uporabnik dostopa do vsebin, in neodvisno od platforme, na kateri je vsebina, zaščitene in se smejo uporabljati zgolj v obsegu in na način, kot ju določa Zakon o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP) in v skladu s Pravnim obvestilom - pogoji uporabe vsebin, kot so opredeljeni v nadaljevanju.

Imetnik vseh navedenih avtorskih pravic je Zveza potrošnikov Slovenije – društvo, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana.

Pogoji uporabe vsebin

Kakršnokoli reproduciranje, distribuiranje, dajanje na voljo javnosti, dajanje v najem, predelovanje ali povzemanje vsebine revije ZPStest, spletne strani www.zps.si in vseh njenih podstrani je dovoljeno le z izrecnim dovoljenjem Zveze potrošnikov Slovenije.

Prav tako ni dovoljeno reproduciranje, distribuiranje, dajanje na voljo javnosti, dajanje v najem, predelovanje ali kakršnakoli druga uporaba znaka ali imena Zveze potrošnikov Slovenije brez izrecnega dovoljenja Zveze potrošnikov Slovenije.

Kakršnakoli in vsaka uporaba navedb, vsebin, dela vsebin v komercialne namene je v celoti prepovedana! Izjema pri tem so Sporočila za javnost v obsegu, kot so bila pripravljena in posredovana medijem.

Za pridobitev soglasja ali seznanitev s pogoji uporabe nam pišite na naslov [email protected].

Uporaba spletne strani www.zps.si v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, organizacija ali podjetje, ki uporablja spletno stran www.zps.si na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovorna.

Varstvo osebnih podatkov

Zveza potrošnikov Slovenije varuje osebne podatke uporabnikov njenih spletnih strani in jih uporablja skladno z obstoječo zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Zbranih podatkov brez izrecnega dovoljenja uporabnika Zveza potrošnikov Slovenije ne bo posredovala tretjim osebam.

Izjava o garanciji za podatke, objavljene na spletne strani

Zveza potrošnikov Slovenije ne daje nikakršnih jamstev glede tolmačenja objavljenih podatkov in vsebin na spletnih straneh s strani tretjih oseb in ne prevzema odgovornosti za morebitne napake, do katerih lahko pride pri pripravi podatkov in vsebin za spletno stran.

To pravno obvestilo lahko Zveza potrošnikov Slovenije kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih spremljate na spletni strani www.zps.si. Z uporabo teh strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in se z njimi strinjate.

© Zveza potrošnikov Slovenije, vse pravice pridržane

Postanite član Zveze potrošnikov Slovenije

ZPS je neodvisna in neprofitna organizacija, že
več kot 30 let na strani potrošnikov.

Zakaj postati član-ica?

Pridobite dostop do kakovostnih vsebin:

  • Revija ZPStest: 12 številk v 10 izvodih, dostop le prek spleta ali z dostavo na dom
  • Dostop do vseh testov in drugih plačljivih vsebin
  • Pravno svetovanje pri potrošniških težavah
  • Svetovanje o kakovosti in varnosti gospodinjskih aparatov ter zabavne elektronike

Že od 69,60 € / na leto

Zakaj so vsebine ZPS plačljive?

Primerjalne teste izdelkov in storitev financirajo člani ZPS s plačilom članarine. S plačilom posameznega testa tako tudi vi omogočate izvedbo primerjalnih testov. Zaradi zagotavljanja popolne neodvisnosti ZPS kot potrošniška, organizacija ne sprejema donatorskih in sponzorskih prispevkov podjetij.

Želim se včlaniti

 

Potrošniško svetovanje ZPS

Ste v potrošniški zagati?

Pokličite nas. Svetovali vam bodo izkušeni pravni strokovnjaki. Brezplačno za člane in članice ZPS.

 

Več o svetovanju