Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Oprema in tekstil
Oprema in tekstil
07. avgust 2019

Pred nakupom določite ključne funkcionalnosti: otroške varuške se med seboj razlikujejo glede na zmogljivosti, funkcije in način prenosa slike ali zvoka. Najbolj osnovna izvedba omogoča le enosmeren prenos zvoka, medtem ko naprednejše prenašajo zvok in sliko, omogočajo dvosmerno komunikacijo, nekatere imajo tudi dodatno možnost vklopa uspavank. Dodatne funkcije praviloma pomenijo tudi višjo ceno. Britanski kolegi so v preteklem letu in pol pod drobnogled postavili več kot 30 otroških varušk, štiri smo našli tudi na policah slovenskih trgovin: katere so njihove dobre in slabe strani? Preverite!

Angelcare, elektronska varuška AC110 
Angelcare, napredna varuška AC517 
Avent, digitalna videovaruška – SCD620
Avent, elektronska varuška – SCD506

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

3,90 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,48 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA