Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Pred nakupom otroškega avtomobilskega sedeža se je modro prepričati, ali in kako ga sploh spraviti v avtomobil, kako preprosto je nameščanje, predvsem pa, kako kakovosten je. Od leta 2013 velja nov standard, ki predpisuje strožje pogoje za vstop na trg, kar se pozna tudi pri naših testih.

Pri zadnjem večina modelov z varnostjo ni imela večjih težav, razlike med njimi sicer še vedno so, očitno pa bodo morali proizvajalci več pozornosti nameniti blagu, saj se v nekaterih sedežih še vedno skrivajo (otrokom) nevarne kemikalije.


Izračun skupne ocene: 

  • Varnost 50%
  • Preprostost uporabe 40%
  • Ergonomija 10%
  • Nevarne snovi 0%
  • Skupna ocena: 100%Zaradi zagotavljanja popolne neodvisnosti ZPS kot potrošniška organizacija ne sprejema donatorskih in sponzorskih prispevkov podjetij. Primerjalne teste izdelkov in storitev financirajo člani ZPS s plačilom članarine. S plačilom posameznega testa tako tudi vi omogočate izvedbo primerjalnih testov


Ko boste opravili nakup, vam bomo po e-pošti poslali geslo za dostop do rezultatov izbranega testa.

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

4,90 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,48 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA