Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Otrok
Otrok
20. julij 2022

Proizvajalec je izdelke prostovoljno odpoklical zaradi serijske napake v proizvodnji, nepravilno delovanje posteljnega varovala lahko privede do padca iz višine (običajno klasične postelje, kamor namestimo otroka).

Vir podatkov o odpoklicu: Apollo d.o.o.

Podatki o izdelkih

POSTELJNO VAROVALO FreeON 
Art. 40345, 40352, 40369, lot številka 2021/12

Razlog odpoklica

Na podlagi izjave proizvajalca o serijski napaki pri proizvodnji vas obveščamo o možni nevarnosti pri uporabi omenjenega proizvoda.

Nepravilno delovanje posteljnega varovala lahko privede do padca iz višine (običajno klasične postelje, kamor namestimo otroka). Z namenom zagotavljanja varnosti otrok pri uporabi izdelkov, se je podjetje Apollo d.o.o. odločilo za prostovoljni odpoklic izdelka iz tržišča.

Vračilo izdelkov

Kupce in uporabnike navedenih izdelkov naprošamo, da izdelek prenehajo uporabljati in ga vrnejo na prodajno mesto, kjer so ga kupili, prodajalec pa vam bo za vrnjen izdelek vrnil denar oz. se boste dogovorili za zamenjavo za drug izdelek.

Izdelke je možno na prodajna mesta vrniti do 1. 9. 2022.

Kontakt

Za dodatne informacije o izdelku ali postopku vračila lahko kontaktirate na 08 2008 689, ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..
Za navedeno situacijo in v skrbi za naše najmlajše se iskreno opravičujejo.

Apollo d.o.o.
Puhova 18, 2250 Ptuj
www.apollo.si 
08 2008 689

odpoklic ograja za posteljo2

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več