Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Otrok
Otrok
10. januar 2022

Dude so bile odpoklicana zaradi napake, zaradi katere lahko cucelj odstopi, kar predstavlja nevarnost, da ga otrok pogoltne in se zaduši.

Podatki o izdelku

Tip/oznaka: FRIGG Production AsP je odpoklical vse SILIKONSKE FRIGG dude, ki so se prodajale v obdobju 1.4.2021-10.12.2021.
Proizvajalec: FRIGG Production AsP
Distributer: E-PALACE d.o.o., upravljalec spletne trgovine www.e-baby.si

Razlog odpoklica

Proizvajalec je je odkril napako na nekaj dudah, pri katerih se je silikonski sesalni del dude (cucelj) delno ločil od ščita dude (spodnji del). Obstaja nevarnost, da se silikonski del dude popolnoma loči od spodnjega dela dude, kar predstavlja potencialno nevarnost za dojenčka.

ZPS svetuje

V primeru, da imate ta izdelek doma, ga ne uporabljajte. Če ga boste vrnili v trgovino, kjer ste ga kupili, vam je trgovec dolžan vrniti kupnino.

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več