Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Osebni računi
Osebni računi
24. november 2022

mBills je slovenski projekt, ki je najprej ponujal plačevanje e-računov, nato pa razširil funkcionalnosti in se razvil v mobilno denarnico. Vse poteka prek pametnega telefona, aplikacijo lahko uporabljate na operacijskih sistemih Android in iOS, pri vseh mobilnih operaterjih in ne glede na to, pri kateri banki imate odprt račun.

Z mBills lahko s pametnim telefonom plačate na 2500 lokacijah po Sloveniji, plačujete račune, nakažete denar prijateljem, za spletne nakupe pa uporabite kartico mBills Mastercard, ki jo lahko povežete s pametnimi napravami Garmin, Fitbit in Apple.

Plačila so izvedena takoj, kadar koli in kjer koli. Denarnico lahko napolnite samodejno, z bančnega računa, z vplačilom gotovine na Petrolovih prodajnih mestih, s plačilno kartico ali UPN-nalogom.

Paket Enostavni z omejenimi funkcionalnostmi je brezplačen, paketa Napredni (1,99 evra/mesec) in Mladi do 26. leta starosti (1,49 evra/mesec) pa omogočata tudi izplačilo gotovine na Petrolu, uporabo plačilne kartice, povezavo z omenjenimi pametnimi napravami in uporabo šparovčkov.

Za prenos denarja na svoj bančni račun in dvig gotovine na bankomatu boste odšteli po pol evra. Če več kot pol leta ne boste opravili nobene transakcije, vas bo doletelo nadomestilo za neaktivnost v višini enega odstotka stanja v denarnici mBills, najmanj 2 in največ 50 evrov.

Foto: mBills

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več