Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Osebni računi
Osebni računi
14. september 2022

Skrill je mobilna denarnica, ki ponuja različne plačilne in druge digitalne storitve. Uporaba je brezplačna, a le, če opravite vsaj eno transakcijo na vsakega pol leta. V nasprotnem primeru bodo z vašega računa odtegnili pet evrov.

Ob obisku njihove spletne platforme je trenutno v ospredju povabilo na "kriptopotovanje". Stavijo torej na kriptovalute, ki jih lahko prek njih kupujete in prodajate oziroma z njimi trgujete. Stroški so odvisni od vrednosti posameznega posla in obsega trgovanja.

Skrill lahko uporabite za pošiljanje in prejemanje različnih valut, tudi čezmejno, stroški so odvisni od načina pošiljanja sredstev. Naročite lahko njihovo predplačniško kartico Mastercard, ki je lahko klasična ali digitalna oziroma virtualna in jo lahko uporabljate za spletne nakupe.

Prejem prve virtualne kartice je brezplačen, strošek klasične je do 10 evrov, v vsakem primeru plačate 10 evrov za letno uporabo.

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več