Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

11. januar 2021

Grelne blazinice naj bi s temperaturo tudi več kot 40 °C naše noge grele vsaj nekaj ur. Preverili smo, ali so obljubljene navedbe resnične in pri tem malce zamižali ob dejstvu, da gre za izdelek za enkratno uporabo, ki ga na koncu zavržemo.

Za udobje gre, bi lahko rekli, starejši bi dodali, da tudi za zdravje. Sodelujoči pri praktičnem preizkusu so med drugim navajali, da so se zaradi toplih nog med sprehodom počutili bolje in se jim je zdelo, da jih manj zebe tudi drugod po telesu.

Čeprav večina sodelujočih grelnih blazinic pred testom še nikoli ni preizkusila, le redki so na to sploh pomislili, je bilo v marsikaterem končnem komentarju zapisano, da jih bodo zelo verjetno uporabili še kdaj.

Vsebina le za člane ZPS
in kupce tega članka

Kupi samo ta članek

3,90 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,98 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več