Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Energija
Energija
07. marec 2014

Predsednica ZPS Breda Kutin in odvetnik Janez Tekavec sta bila včeraj povabljena na sestanek na Ministrstvo za infrastrukturo in prostor na temo energetskih izkaznic. Dialog z Ministrstvom za infrastrukturo in prostor se torej nadaljuje. Na sestanku so na MzIP tudi zagotovili, da bo ZPS, ki deluje v interesu potrošnikov, vključena pri pripravi vsebine pravilnika, ki bo podrobneje opredelil energetsko izkaznico - torej, ki bo dejansko definiral pridobivanje energetske izkaznice v praksi.

Nasvet ZPS
Potrošnikom svetujemo naj ne hitijo z izdelavo energetske izkaznice in naj počakajo na sprejem novega pravilnika.

Potrošniki, hvala za podporo, ki ste nam jo v preteklem mesecu izkazali s podpisom peticije na temo energetske izkaznice. Zbrali smo že preko 6500 podpisov. Podpise še vedno zbiramo na naši spletni strani.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA