Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Clear-X
Clear-X
06. september 2022

Zveza potrošnikov Slovenije organizira skupinski nakup sušilnih strojev s toplotno črpalko. Ti v primerjavi s klasičnimi kondenzacijskimi porabijo tudi do 50 odstotkov manj električne energije, perilo sušijo pri konstantni in nižji temperaturi, zato se vlakna manj tekstila manj poškodujejo, kar podaljša življenjsko dobo oblačil.

ZPS bo v okviru že petega skupinskega nakupa omogočila potrošnikom ugoden nakup na testu ZPS dobro ocenjenih sušilnih strojev s toplotno črpalko.

Zakaj se vam splača sodelovati?

Ker si bomo tudi tokrat prizadevali doseči čim boljše pogoje nakupa. Nakup aparata v okviru skupinskega nakupa vključuje brezplačno dostavo do vhodnih vrat stanovanja in možnost odvoza starega aparata s pooblaščenimi izvajalci po ceni izbranega ponudnika. Katere modele bomo ponudili in po kakšni ceni, bodo vsi potrošniki, ki se bodo prijavili za sodelovanje v skupinskem nakupu, izvedeli v nezavezujoči ponudbi.

pravni nasveti potrosnikom v casu koranavirusa odgovor

Vsak aparat deluje učinkovito in doseže daljšo življenjsko dobo le, če ga pravilno uporabljamo in vzdržujemo, zato bomo vsem sodelujočim v kampanji skupinskega nakupa omogočili tudi strokovne nasvete o uporabi in vzdrževanju sušilnih strojev s toplotno črpalko. Zanje pripravljamo mini priročnik, ki ga bodo prejeli po elektronski pošti.

Kdo lahko sodeluje?

  • Prijava v skupinski nakup je brezplačna, sodelovanje pa nezavezujoče. Šele ob prejemu ponudbe se boste odločili, ali boste aparat po pogojih skupinskega nakupa kupili ali ne.
  • Prijavijo se lahko vsi potrošniki, tudi tisti, ki niso člani ZPS.
  • Vas zanima? Oddajte prijavo zdaj!

Skupinski nakup poteka kot spletna kampanja, zato bo vsa komunikacija potekala (predvsem) prek spletne strani www.SKUPINSKInakupZPS.si in po elektronski pošti.

Prijavo oddajte čim prej, in sicer na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si. Ob prijavi nam boste zaupali le nekaj osnovnih podatkov, ki jih potrebujemo za obveščanje o poteku in ponudbi skupinskega nakupa.

Nakup naprave boste opravili neposredno pri ponudniku skupinskega nakupa (ali pri različnih ponudnikih, vendar vedno po pogojih skupinskega nakupa), s katerim bo ZPS določila komercialne pogoje – čim bolj ugodne za vas, potrošnike.

Vse informacije o tem, kako opraviti nakup, boste skupaj s ponudbo izbranih sušilnih strojev dobili v drugi polovici oktobra na elektronski naslov, ki ga boste vpisali ob prijavi v skupinski nakup na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si.

Dobro je vedeti

Na voljo bo omejena količina sušilnih strojev s toplotno črpalko, zato se lahko skupinski nakup aparatov pri izbranih ponudnikih zaključi tudi prej!

skupinski-nakup-postopek Instagram Post Square

O ugodnem nakupu na testu ZPS dobro ocenjenih sušilnih strojev s toplotno črpalko obvestite tudi prijatelje in znance.

Besedilo: Barbara Primc

Clear-X-logo-simple

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več