Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Clear-X
Clear-X
11. maj 2022

Zveza potrošnikov Slovenije načrtuje organizacijo in izvedbo skupinskega nakupa sušilnih strojev s tehnologijo toplotne črpalke.

Podjetja, ki lahko slovenskim potrošnikom prodajajo sušilne stroje s tehnologijo toplotne črpalke (TČ) in lahko zagotovijo večje število naprav po pogojih skupinskega nakupa, vabimo na informativni sestanek.

Na njem bomo predstavili časovnico izvedbe in pogoje, da postanete izbrani dobavitelj skupinskega nakupa sušilnih strojev s TČ.

Pokličite na 01/474 06 10 (od ponedeljka do petka med 9. in 15. uro) ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., najpozneje 7 dni od objave povabila.

Skupinski nakup sušilnih strojev s TČ je ena od aktivnosti, ki potekajo v okviru evropskega projekta CLEAR-X, ki ga ZPS izvaja v programu EU: Obzorje 2020. V njem sodeluje šest potrošniških organizacij (poleg slovenske še potrošniške organizacije iz Slovaške, Litve, Severne Makedonije, Cipra in Bolgarije). Cilj projekta je ozaveščati o pomenu rabe lokalnih obnovljivih virov v gospodinjstvih, poučiti potrošnike o prednostih nizkoogljičnih tehnologij ter jih usmerjati pri izbiri, nakupu in uporabi tovrstnih naprav.

Javni poziv je objavljen tudi v časopisih Delo in Dnevnik, dne 11.5.2022

Clear-X-logo

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več