Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Zveza potrošnikov Slovenije

V letu 2017 smo izpeljali že 2. skupinski nakup dobavitelja električne energije in plina – še uspešneje kot prvič. Dobavitelja električne energije in / ali plina je zamenjalo več kot 15.000 gospodinjstev, spletna stran pa je bila glavna informacijska točka kampanje. Skupaj so potrošniki, ki so zamenjali dobavitelja z ZPS prihranili več kot 1,2 mio EUR.

Spletno stran www.zps.si je obiskalo več kot 800.000 obiskovalcev, na strani jim je na razpolago prek 3.000 vsebin, med katerimi so informacije o aktualnih potrošniških temah, primerjalnih testih, odpoklicih… Najbolj brani primerjalni potrošniški testi na spletu so testi vlažilnih krem za obraz, mleka, pomivalnih strojev, sesalnikov in brezžičnih zvočnikov. Skupno je na zps.si objavljenih več kot 230 različnih testov izdelkov in storitev.

Izvedli smo 41 primerjalnih testov, od tega 36 mednarodnih in 5 testov, izvedenih v Sloveniji. Med testi so bili 3 prehranski testi. Potrošniki so lahko na policah našli 22 novih izdelkov oz. storitev, označenih z znakom ZPStest.

Prelistajte: letno poročilo Zveze potrošnikov Slovenije.

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več