Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Zveza potrošnikov Slovenije

Zveza potrošnikov Slovenije je nevladna organizacija (društvo) in se financira iz članskih prispevkov svojih članov, donacij fizičnih oseb in donacij dela dohodnine. Ker smo prepričani, da je naše delovanje in informiranje pomembno, tudi za zaščito vaših potrošniških interesov in pravic, vas prosimo, da nas pri našem delu podprete.

Kako nas lahko podprete?

Postanite član(ica) ZPS. Podprite nas s plačilom članstva, izkoristite številne članske ugodnosti in s tem prihranite.

Letna članarina vas stane precej manj, kot lahko znašajo vaši prihranki ob poznavanju rezultatov testov izdelkov in storitev.

Naši člani sprejemajo dobre potrošniške odločitve, pri nakupih prihranijo čas in denar, pri morebitnih težavah pa jim svetuje naša pravna pisarna.

Clanica-ZPS-450px

Dobrodelnost vas nič ne stane. Namenite nam 1% dohodnine.

Dohodnina-banner

Podprite delovanje ZPS v korist potrošnikov. Namenite nam enkratno donacijo z bančnim nakazilom.

Donacijo Zvezi potrošnikov Slovenije lahko uredite z nakazilom na TRR, kot prikazuje obrazec UPN spodaj. Odločitev o višini donacije je seveda vaša, veseli bomo pa vsakršnega prispevka.

(Kliknite na sliko, da jo povečate)

Donacija

Zveza potrošnikov Slovenije - društvo
Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana
Davčna številka SI: 48376078
Matična številka: 5399009000
Tel: 01/474-06-00
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
IBAN SI56 0310 0100 1802 908 (SKB d.d.)

Za kaj namenjamo sredstva od članarin in donacij?

Sredstva namenjamo za izvajanje potrošniškega zagovorništva na nacionalni in evropski ravni, izvedbo kampanj v interesu vseh slovenskih potrošnikov, izvajanje primerjalnih testiranj, pripravo avtorskih vsebin na spletnih portalih Zveze potrošnikov Slovenije in revije ZPStest, katere povzetke redno objavljamo.

Preberite več o tem, kdo smo in kaj delamo >

Hvala za vaše zaupanje, hvala za vašo podporo!

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več