Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Aktualno
Aktualno
13. september 2018

Za mala in srednje velika podjetja na področju potrošniškega prava.

  • Kdaj? 25. 9. in 2. 10. 2018, med 17.00-20.00.
  • Kje? V prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice Slovenska Bistrica.

Zveza potrošnikov Slovenije v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Slovenska Bistrica ter podporo Evropskega parlamenta, Evropske komisije in Evropske potrošniške organizacije BEUC, organizira brezplačno usposabljanje za male in srednje velike podjetnike, ki se bodo seznanili s potrošniško zakonodajo na zanimiv, lahkoten način, skozi praktične primere.

Na ta način se bodo podjetniki izognili nepotrebnim in visokim kaznim ter gradili medsebojno zaupanje, ki je za uspešno poslovanje še kako potrebno.

Vsebina predavanj:

25. 9. 2018:

  • predpogodbene obveznosti informiranja in
  • pravica do odstopa od pogodbe, sklenjene na daljavo.

2. 10. 2018:

  • potrošnikove pravice in jamstva, ter
  • nepoštene poslovne prakse.


Prijave, do 18. 9. 2018: na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in 02/8181484. Vljudno vabljeni!

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA