Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Aktualno
Aktualno
06. marec 2018

Obiščite nas na 57. Sejmu Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Od 13. do 18. marca bomo na stojnici VemVeč predstavljali koristne informacije o potrošniških kreditih in stvarni napaki. Najdete nas v dvorani F.

Uveljavljanje stvarne napake in najem kredita za marsikoga predstavlja velik izziv in stres, še posebej, ko gre kaj narobe. Zato smo v okviru izvajanja javne službe `Obveščanja in izobraževanja potrošnikov´, ki jo sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, pripravili brezplačne brošure s koristnimi informacijami in nasveti.

favicon Obiščite spletno stran VemVeč: koristne informacije o potrošniških kreditih in stvarni napaki

Na voljo bodo na razstavnem prostoru VemVeč, poleg tega pa bomo potrošnike informirali o pasteh potrošniškega kreditiranja ter jih osveščali, kdaj in kako lahko uveljavljajo stvarno napako.

Vljudno vabljeni!

mgrt

Javno službo "Obveščanja in izobraževanja potrošnikov" sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA