Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Aktualno
Aktualno
25. marec 2021

Prva brezplačna izobraževalna delavnica na temo pravic potrošnikov in bančnih storitev se bo zgodila že 30. marca. Prijavite se nanjo, če želite vedeti več.

Veseli nas, da lahko tudi v letu 2021 nadaljujemo z izvajanjem projekta VemVeč, saj smo bili uspešni na javnem razpisu Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo za podelitev koncesije za opravljanje javne službe obveščanja in izobraževanja potrošnikov.

V naslednjih dveh letih bomo tako v okviru projekta VemVeč ustvarjali vsebine na področju osebnih financ ter pravic potrošnikov, ki bodo brezplačno dostopne vsem potrošnikom.

S prvo brezplačno delavnico z naslovom Kako se znajti med bančnimi produkti in storitvami začenjamo že 30. marca ob 17.00. Zaradi omejitvenih ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije bo delavnica izvedena preko spleta (webinar). Ker želimo delati v manjših skupinah, ki udeležencem omogočajo, da nam zastavijo konkretna vprašanja, je število mest omejeno.

Zato predlagamo, da se na delavnico čimprej prijavite.

V naslednjih dveh letih bomo izobraževalne delavnice izvajali enkrat mesečno, pri čemer se bosta izmenjevali temi spoznavanja finančnih produktov in storitev ter pravnega varstva pravic potrošnikov.

Delavnice bodo prilagojene različnim starostnim skupinam – odraslim, starejšim, mladostnikom in otrokom, s ciljem udeležencem ponuditi konkretna znanja na razumljiv in praktičen način ter zagotoviti popolnoma nepristranke informacije.

Če vas zanimajo naše nepristranske strokovne vsebine na področju osebnih financ in potrošniških pravic, spremljajte portal vemvec.si.

Da ne bi spregledali novih zanimivih vsebin ali zamudili katere od naših izobraževalnih delavnic, pa se lahko naročite na VemVeč e-novice in informacije vas bodo pričakale v vašem e-nabiralniku.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA