Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Aktualno
Aktualno
16. marec 2020

Spoštovani člani in vsi, ki nas spremljate,

tudi v teh dneh, ko nam vsakdanjik kroji koronavirus COVID-19, naše svetovalne linije tako za člane ZPS kot 090 50 90 linija za vse ostale, delujejo nemoteno. Delo smo ob upoštevanju vseh priporočil organizirali tako, da je za naše zaposlene varno:

  • Svetovalni telefon za člane deluje vsak delavnik med 13. in 15. uro.
  • Svetovalni telefon za nečlane (plačljiva linija – vse o stroških in vsebini svetovanja lahko preverite tukaj ) 090 50 90, deluje vsak dan med 9. in 12. uro.

Prav vsi ste vabljeni, da v prihodnjih dneh spremljate spletno stran www.zps.si, saj se bomo potrudili, da bomo za vas pripravili zanimive informacije, odprli bomo tudi izbrane, sicer zaklenjene vsebine.

Preverite aktualne vsebine, ki jih pripravljamo. 

Aktivni bomo tudi na družbenih omrejžjih Facebook, twitter in Instagram.

Ostanite zdravi!

Ekipa ZPS

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA