ZPS skupinski nakup sušilnih strojev s toplotno črpalko: ponudbe so pripravljene

11. oktober 2022

Bela tehnika Energija Trajnostna potrošnja
ZPS skupinski nakup sušilnih strojev s toplotno črpalko: ponudbe so pripravljene

Ponudbe za več kot 3600 prijavljenih potrošnikov so pripravljene: dva Boscheva in en Samsungov sušilni stroj sta na voljo po ugodni ceni in plačilnih pogojih. Prijave na skupinski nakup so še mogoče! Vsi potrošniki, ki so se že prijavili v skupinski nakup sušilnih strojev s toplotno črpalko, bodo danes po elektronski pošti prejeli ponudbo za nakup. Izbirali bodo lahko med tremi kakovostnimi, energijsko učinkovitimi aparati.

Dodaj vsebino med priljubljene

Za dodajanje vsebine med priljubljene potrebujete uporabniški profil. Brezplačna registracija

ZPS je v pogajanjih izbrala dva ponudnika, in sicer spletno trgovino Aliansa.si ter spletno trgovino EnaA.com. V skupinski nakup prijavljeni potrošniki bodo za kakovosten sušilni stroj s toplotno črpalko odšteli od 537,69 do 749,90 evra. Tudi prodajni pogoji so potrošnikom prijazni. Kot posebno ugodnost skupinskega nakupa lahko v spletni trgovini aliansa.si opravijo tudi obročni nakup Leanpay brez obresti in brez stroškov odobritve (EOM 0 %), do 12 mesečnih obrokov. Na voljo je omejena količina sušilnih strojev s toplotno črpalko, zato naj vsi, ki načrtujejo nakup aparata, z odločitvijo ne odlašajo.

V ponudbi dva Boscheva in en Samsungov sušilni stroj

Gre za kakovostne in energijsko učinkovite aparate, ki so bili dobro ocenjeni na neodvisnem mednarodnem primerjalnem testu potrošniških organizacij.

Kako so se aparati, med drugim tudi trije iz ponudbe skupinskega nakupa, odrezali na primerjalnem testu potrošniških organizacij, lahko preverite v rezultatih testa, ki so vam na voljo brezplačno.

Na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si lahko potrošniki oddajo brezplačno in nezavezujočo prijavo. Takoj po vnosu zahtevanih podatkov se na zaslonu pokažeta ponudba skupinskega nakupa z vsemi tremi modeli sušilnih strojev s toplotno črpalko in koda ugodnosti, s katero pri izbranem ponudniku skupinskega nakupa opravijo nakup po pogojih skupinskega nakupa. Na voljo je omejena količina sušilnih strojev s toplotno črpalko, zato naj vsi, ki načrtujejo nakup aparata, z odločitvijo ne odlašajo.

Vas je ponudba prepričala?

Potrošniki, ki želijo kupiti sušilni stroj s toplotno črpalko po doseženi ponudbi skupinskega nakupa ZPS, naj preprosto sledijo navodilom, ki jih prejmejo v e-sporočilu skupaj s ponudbo.

Pomembno je, da ne zamudijo zadnjega roka, do katerega lahko aparat kupijo po pogojih skupinskega nakupa neposredno pri izbranem ponudniku – to je do 30. 11. 2022, z možnostjo predčasnega zaključka ob razprodaji zalog, zato ne odlašajte. Odločitev je le vaša.

Imate vprašanje? Pišite, pokličite!

Za več informacij ali pomoč pri izvedbi nakupa lahko potrošniki pokličejo vsak dan, od ponedeljka do petka, med 9. in 17. uro, na telefonsko številko 01/432 12 97.

Clear-X-logo-super-short

Projekt CLEAR-X je financiran iz programa Evropske unije za raziskave in inovacije Obzorje 2020 (pogodba št. 101033682). Vsebina tega članka predstavlja izključno stališča avtorjev in je njihova izključna odgovornost. Ne odraža nujno stališč Evropske komisije in/ali Evropske izvajalske agencije za podnebje, infrastrukturo in okolje (CINEA). Evropska komisija in agencija ne prevzemata odgovornosti za morebitno uporabo informacij.

 

Sveže e-novice ZPS, vsak petek

Ste z zanimanjem prebrali ta članek?
Prijavite se na e-novice ZPS za še več aktualnih in koristnih vsebin.

Politika varovanja osebnih podatkov

Sorodne objave

Nazaj na seznam objav

Postanite član Zveze potrošnikov Slovenije

ZPS je neodvisna in neprofitna organizacija, že
več kot 30 let na strani potrošnikov.

Zakaj postati član-ica?

Pridobite dostop do kakovostnih vsebin:

  • Revija ZPStest: 12 številk v 10 izvodih, dostop le prek spleta ali z dostavo na dom
  • Dostop do vseh testov in drugih plačljivih vsebin
  • Pravno svetovanje pri potrošniških težavah
  • Svetovanje o kakovosti in varnosti gospodinjskih aparatov ter zabavne elektronike

Že od 69,60 € / na leto

Zakaj so vsebine ZPS plačljive?

Primerjalne teste izdelkov in storitev financirajo člani ZPS s plačilom članarine. S plačilom posameznega testa tako tudi vi omogočate izvedbo primerjalnih testov. Zaradi zagotavljanja popolne neodvisnosti ZPS kot potrošniška, organizacija ne sprejema donatorskih in sponzorskih prispevkov podjetij.

Želim se včlaniti

 

Potrošniško svetovanje ZPS

Ste v potrošniški zagati?

Pokličite nas. Svetovali vam bodo izkušeni pravni strokovnjaki. Brezplačno za člane in članice ZPS.

 

Več o svetovanju