Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Storitve
Storitve
21. november 2019

Kako do vračila denarja za vstopnice za odpovedan koncert Enriqueja Iglesiasa v Zagrebu?

Vračilo denarja lahko potrošniki zahtevajo od organizatorja koncerta, lahko pa se obrnejo tudi na prodajalca vstopnic. Ker je organizator podjetje iz druge države EU, se potrošniki v primeru, če jim organizator vračilo kupnine zavrne ali je neodziven, lahko obrnejo na Evropski potrošniški center (www.epc.si), ki je pristojen za pomoč potrošnikom v sporih trgovci s čezmejnim ponudnikom.

Potrošniki, ki so nakup opravili z bančno kartico, lahko pri svoji banki, ki je kartico izdala, preverijo, kakšni so pogoji uveljavljanja t.i. postopka 'chargeback', ki v določenih primerih omogoča vračilo denarja za neizvedeno storitev.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA