Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Splet, katalogi, prodaja na domu

Zdravstveni inšpektorat RS svetuje potrošnikom previdnost pri nakupu prehranskih dopolnil na spletni strani http://www.naravna-lekarna.net/.

Potrošnike opozarjajo, da so prehranska dopolnila na omenjeni spletni strani predstavljena na zavajajoč način, z nedovoljenimi zdravstvenimi trditvami.

Glede na to, da spletno stran upravljajo iz Indije, kupci ne morejo uveljavljati pravic iz evropske zakonodaje, zato Zdravstveni inšpektorat RS nima pristojnosti in možnosti ukrepanja.

Dopolnitev informacije, 3. 2. 2017
Omenjena spletna stran je ukinjena, kljub vsemu velja priporočilo o varnem nakupovanju prek spleta, še posebej na spletnih straneh, ki niso iz EU in za katere ni mogoče ugotoviti kdo je lastnik domene.

Fotografija: ZIRS

 

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA