Nasveti za pripravo domače ozimnice

3. oktober 2024

Zdrava prehrana Pametno upravljanje z vsakodnevnimi stroški
Nasveti za pripravo domače ozimnice

Predstavljamo nekaj najpogostejših postopkov za pripravo ozimnice, kako vplivajo na hranilno vrednost živil in kako se izogniti pastem, ki lahko ogrozijo kakovost ali varnost ozimnice.

Dodaj vsebino med priljubljene

Za dodajanje vsebine med priljubljene potrebujete uporabniški profil. Brezplačna registracija

KAZALO
Odklenite si dostop za ogled celotne vsebine članka
V prispevku boste izvedeli:

  • Kam s presežki sadja in zelenjave?
  • Kako se pravilno lotimo vlaganja (s pasterizacijo)?
  • Kako konzervirati s konzervansi?
  • Kako konzervirati s fermentacijo?
  • Kako pravilno sušiti sadje?
  • Kaj je dobro vedeti o zamrzovanju?

Cena: 1,00 €

(Dostop do članka: 2 leti)

Želim neomejen dostop do vseh vsebin ZPS

Sveže e-novice ZPS, vsak petek

Ste z zanimanjem prebrali ta članek?
Prijavite se na e-novice ZPS za še več aktualnih in koristnih vsebin.

Politika varovanja osebnih podatkov

Sorodne objave

Nazaj na seznam objav

Postanite član Zveze potrošnikov Slovenije

ZPS je neodvisna in neprofitna organizacija, že
več kot 30 let na strani potrošnikov.

Zakaj postati član-ica?

Pridobite dostop do kakovostnih vsebin:

  • Revija ZPStest: 12 številk v 10 izvodih, dostop le prek spleta ali z dostavo na dom
  • Dostop do vseh testov in drugih plačljivih vsebin
  • Pravno svetovanje pri potrošniških težavah
  • Svetovanje o kakovosti in varnosti gospodinjskih aparatov ter zabavne elektronike

Že od 69,60 € / na leto

Zakaj so vsebine ZPS plačljive?

Primerjalne teste izdelkov in storitev financirajo člani ZPS s plačilom članarine. S plačilom posameznega testa tako tudi vi omogočate izvedbo primerjalnih testov. Zaradi zagotavljanja popolne neodvisnosti ZPS kot potrošniška, organizacija ne sprejema donatorskih in sponzorskih prispevkov podjetij.

Želim se včlaniti

 

Potrošniško svetovanje ZPS

Ste v potrošniški zagati?

Pokličite nas. Svetovali vam bodo izkušeni pravni strokovnjaki. Brezplačno za člane in članice ZPS.

 

Več o svetovanju