Kako izberemo kakovostno šunko?
11. april 2019
Kako naredijo šunke v kosu, po čem se razlikujejo, kako izbrati kakovosten izdelek? Nekaj vprašanj o šunkah smo zastavili prof. dr. Tomažu Polaku s katedre za tehnologijo mesa in vrednotenje živil na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani. Predava predvsem o tehnologiji mesa in mesnih izdelkov ter redno sodeluje pri njihovih mednarodnih ocenjevanjih.
Dodaj vsebino med priljubljene
Za dodajanje vsebine med priljubljene potrebujete uporabniški profil. Brezplačna registracija
Odklenite si dostop za ogled celotne vsebine članka
V prispevku boste izvedeli:
- Kako naredijo šunke v kosu?
- Po čem se razlikujejo?
- Kako izbrati kakovosten izdelek?
- Na vprašanja odgovarja dr. Tomaž Polak z Biotehniške fakultete v Ljubljani.
Vsebina le za člane ZPS.
Sveže e-novice ZPS, vsak petek
Ste z zanimanjem prebrali ta članek?
Prijavite se na e-novice ZPS za še več aktualnih in koristnih vsebin.
Politika varovanja osebnih podatkov
Sorodne objave
Nazaj na seznam objavPostanite član Zveze potrošnikov Slovenije
ZPS je neodvisna in neprofitna organizacija, že
več kot 30 let na strani potrošnikov.
Pridobite dostop do kakovostnih vsebin:
- Revija ZPStest: 12 številk v 10 izvodih, dostop le prek spleta ali z dostavo na dom
- Dostop do vseh testov in drugih plačljivih vsebin
- Pravno svetovanje pri potrošniških težavah
- Svetovanje o kakovosti in varnosti gospodinjskih aparatov ter zabavne elektronike
Že od 69,60 € / na leto
Primerjalne teste izdelkov in storitev financirajo člani ZPS s plačilom članarine. S plačilom posameznega testa tako tudi vi omogočate izvedbo primerjalnih testov. Zaradi zagotavljanja popolne neodvisnosti ZPS kot potrošniška, organizacija ne sprejema donatorskih in sponzorskih prispevkov podjetij.