Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Izjave za javnost 2021
Izjave za javnost 2021
24. maj 2021

Evropski potrošniki so dobili nov izvršni odbor BEUC-a za naslednja 4 leta. V njem še naprej ostaja tudi Zveza potrošnikov Slovenije. Za predsednika BEUC je bil izvoljen Klaus Müller iz nemške potrošniške centrale Verbraucherzentrale Bundesverband.

Na Zvezi potrošnikov Slovenije čestitamo novemu predsedniku BEUC in vsem članom izvršnega odbora ter se veselimo tvornega sodelovanja.

klaus-muller

Klaus Müller je predsedniški mandat prejel od vodje švedske potrošniške organizacije Örjana Brinkmana. Podpredsednik BEUC pa je postal Luís Silveira Rodrigues iz portugalskega potrošniškega združenja DECO.

V Izvršnem odboru (BEUC Executives) bodo v naslednjem štiriletnem obdobju poleg Zveze potrošnikov Slovenije še predstavniki organizacij Consumentenbond (Nizozemska), Forbrugerrådet Tænk (Danska), OCU (Španija), Sveriges Konsumenter (Švedska), Test Achats/Test Aankoop (Belgija), UFC-Que Choisir (Francija) in Which (Velika Britanija).

Več informacij je na voljo v uradnem sporočilu za javnost BEUC.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA