Skupinski nakup sušilnih strojev s toplotno črpalko

6. september 2022

Skupinski nakup sušilnih strojev s toplotno črpalko

Zveza potrošnikov Slovenije organizira skupinski nakup sušilnih strojev s toplotno črpalko. Ti v primerjavi s klasičnimi kondenzacijskimi porabijo tudi do 50 odstotkov manj električne energije, perilo sušijo pri konstantni in nižji temperaturi, zato se vlakna manj tekstila manj poškodujejo, kar podaljša življenjsko dobo oblačil.

ZPS bo v okviru že petega skupinskega nakupa omogočila potrošnikom ugoden nakup na testu ZPS dobro ocenjenih sušilnih strojev s toplotno črpalko.

Zakaj se vam splača sodelovati?

Ker si bomo tudi tokrat prizadevali doseči čim boljše pogoje nakupa. Nakup aparata v okviru skupinskega nakupa vključuje brezplačno dostavo do vhodnih vrat stanovanja in možnost odvoza starega aparata s pooblaščenimi izvajalci po ceni izbranega ponudnika. Katere modele bomo ponudili in po kakšni ceni, bodo vsi potrošniki, ki se bodo prijavili za sodelovanje v skupinskem nakupu, izvedeli v nezavezujoči ponudbi.

Vsak aparat deluje učinkovito in doseže daljšo življenjsko dobo le, če ga pravilno uporabljamo in vzdržujemo, zato bomo vsem sodelujočim v kampanji skupinskega nakupa omogočili tudi strokovne nasvete o uporabi in vzdrževanju sušilnih strojev s toplotno črpalko. Zanje pripravljamo mini priročnik, ki ga bodo prejeli po elektronski pošti.

Kdo lahko sodeluje?

  • Prijava v skupinski nakup je brezplačna, sodelovanje pa nezavezujoče. Šele ob prejemu ponudbe se boste odločili, ali boste aparat po pogojih skupinskega nakupa kupili ali ne.
  • Prijavijo se lahko vsi potrošniki, tudi tisti, ki niso člani ZPS.
  • Vas zanima? Oddajte prijavo zdaj!

Skupinski nakup poteka kot spletna kampanja, zato bo vsa komunikacija potekala (predvsem) prek spletne strani www.SKUPINSKInakupZPS.si in po elektronski pošti.

Prijavo oddajte čim prej, in sicer na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si. Ob prijavi nam boste zaupali le nekaj osnovnih podatkov, ki jih potrebujemo za obveščanje o poteku in ponudbi skupinskega nakupa.

Nakup naprave boste opravili neposredno pri ponudniku skupinskega nakupa (ali pri različnih ponudnikih, vendar vedno po pogojih skupinskega nakupa), s katerim bo ZPS določila komercialne pogoje – čim bolj ugodne za vas, potrošnike.

Vse informacije o tem, kako opraviti nakup, boste skupaj s ponudbo izbranih sušilnih strojev dobili v drugi polovici oktobra na elektronski naslov, ki ga boste vpisali ob prijavi v skupinski nakup na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si.

Dobro je vedeti

Na voljo bo omejena količina sušilnih strojev s toplotno črpalko, zato se lahko skupinski nakup aparatov pri izbranih ponudnikih zaključi tudi prej!

skupinski-nakup-postopek Instagram Post Square

O ugodnem nakupu na testu ZPS dobro ocenjenih sušilnih strojev s toplotno črpalko obvestite tudi prijatelje in znance.

Besedilo: Barbara Primc

Clear-X-logo-simple

Skupinski nakup sušilnih strojev s toplotno črpalko

ZPS skupinski nakup sušilnih strojev s toplotno črpalko: ponudbe so pripravljene
11. oktober 2022
Skupinski nakup sušilnih strojev s toplotno črpalko: že več kot 3000 potrošnikov sodeluje, ponudbe obetajo znatne prihranke
29. september 2022
5 razlogov za izbiro sušilnega stroja s toplotno črpalko
5. september 2022
10 nasvetov za varčno uporabo sušilnega stroja
5. september 2022

Postanite član Zveze potrošnikov Slovenije

ZPS je neodvisna in neprofitna organizacija, že
več kot 30 let na strani potrošnikov.

Zakaj postati član-ica?

Pridobite dostop do kakovostnih vsebin:

  • Revija ZPStest: 12 številk v 10 izvodih, dostop le prek spleta ali z dostavo na dom
  • Dostop do vseh testov in drugih plačljivih vsebin
  • Pravno svetovanje pri potrošniških težavah
  • Svetovanje o kakovosti in varnosti gospodinjskih aparatov ter zabavne elektronike

Že od 69,60 € / na leto

Zakaj so vsebine ZPS plačljive?

Primerjalne teste izdelkov in storitev financirajo člani ZPS s plačilom članarine. S plačilom posameznega testa tako tudi vi omogočate izvedbo primerjalnih testov. Zaradi zagotavljanja popolne neodvisnosti ZPS kot potrošniška, organizacija ne sprejema donatorskih in sponzorskih prispevkov podjetij.

Želim se včlaniti

 

Potrošniško svetovanje ZPS

Ste v potrošniški zagati?

Pokličite nas. Svetovali vam bodo izkušeni pravni strokovnjaki. Brezplačno za člane in članice ZPS.

 

Več o svetovanju