Skupinski nakup kaminskih peči na pelete

3. september 2019

Skupinski nakup kaminskih peči na pelete

V vročih poletnih dneh (in nočeh) je ogrevanje sicer verjetno zadnja stvar, ki vam pride na misel, a če nameravate zamenjati, posodobiti ali dopolniti ogrevalni sistem, je to pravi čas za razmislek in načrtovanje sprememb.

Potrošnikom bomo v okviru skupinskega nakupa omogočili ugoden nakup kakovostnih in na neodvisnem primerjalnem testu dobro ocenjenih kaminskih peči na pelete. Kateri modeli bodo na voljo in po kakšni ceni, bomo sodelujoče v skupinskem nakupu obvestili v ponudbi, ki jo bodo prejeli v začetku septembra.

Že zdaj pa vam lahko zagotovimo, da si prizadevamo doseči čim boljše pogoje nakupa in čim bolj kakovostno storitev, vključno s strokovno montažo, ki je nujna za učinkovito in okolju prijazno delovanje kaminske peči.

Zbiranje prijav

Člane ZPS in tudi vse druge potrošnike, ki bi se radi pridružili skupinskemu nakupu kaminskih peči na pelete, vabimo, da na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si oddate brezplačno in nezavezujočo prijavo. Skupinski nakup bo potekal kot spletna kampanja, vsa komunikacija bo potekala (predvsem) po elektronski pošti, zato občasen pogled v zavihka "vsiljena pošta" (spam) in "promocije" ne bo odveč.

Sama prijava na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si še ne zavezuje k nakupu, je pa pogoj za prejem ponudbe in za pridobitev pravice do nakupa kaminske peči po pogojih, doseženih v okviru skupinskega nakupa.

Torej – šele ko boste po elektronski pošti prejeli ponudbo, predvidoma v začetku septembra, se boste odločili, ali boste kaminsko peč kupili ali ne.

Nakup naprave boste opravili neposredno pri ponudniku skupinskega nakupa, s katerim bo ZPS določila za potrošnike čim bolj ugodne pogoje. Vse informacije o tem, kako opraviti nakup, boste skupaj s ponudbo izbranih kaminskih peči prejeli v začetku septembra na elektronski naslov, ki ga boste vpisali ob prijavi v kampanjo na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si.

Predvideni rok, do katerega boste lahko kaminsko peč kupili po pogojih skupinskega nakupa pri izbranem ponudniku, je 15. oktober 2019

Po opravljenem nakupu boste s ponudnikom dogovorili podrobnosti glede termina izvedbe montaže, ki se bo lahko začela že v prvi polovici septembra. Na voljo bo omejena količina kaminskih peči.

Trije dobri razlogi za sodelovanje v skupinskem nakupu

1. V skupinskem nakupu bodo na voljo le tiste kaminske peči na pelete, ki so dosegle dovolj visoko skupno oceno na neodvisnem primerjalnem testu ZPS.

2. Sodelovanje v skupinskem nakupu z ZPS je preprosto, nezavezujoče in brezplačno.

3. Za vas bomo v pogajanjih s ponudniki kaminskih peči na pelete poskušali doseči čim bolj ugodno ponudbo.

Zakaj ZPS organizira skupinski nakup kaminskih peči na pelete?

Skupinski nakup kaminskih peči na pelete je aktivnost, ki jo izvajamo v okviru projekta Clear 2.0. Eden izmed ciljev projekta je spodbujati uporabo obnovljivih virov v gospodinjstvih in ogrevanje s kakovostnimi lesnimi peleti je glede na naraščajoče cene fosilnih energentov eden najbolj varčnih načinov ogrevanja.

kaminske peci skupinski nakup

Da bo tovrstno ogrevanje prijazno tudi do okolja, pa zgolj kakovostni peleti niso dovolj. Potrebujemo še kakovostno kurilno napravo z dobrim izkoristkom in ustrezno nastavljenim sistemom zgorevanja. In kaminske peči, ki jih bomo ponudili v okviru skupinskega nakupa, so preverjeno učinkovite, predvsem pa zaradi popolne avtomatizacije zgorevalnega procesa in posledično visokih izkoristkov manj onesnažujejo okolje.

Kdo lahko sodeluje

  • V kampanji skupinskega nakupa kaminskih peči na pelete lahko sodelujejo vsi potrošniki, ki želijo na območju Republike Slovenije namestiti kaminsko peč na pelete.
  • Prijavijo se lahko vsi, tudi tisti, ki niso člani ZPS.
  • Če ste lastnik več nepremičnin, v katerih bi želeli namestiti kaminske peči, morate na spletni strani oddati ločene prijave in za vsako uporabiti drug elektronski naslov.
 

Avtorica: Barbra Primc

skupinski nakup kaminskih peci na pelete logo

Skupinski nakup kaminskih peči na pelete

Test lesnih peletov: Rezultati boljši kot lani, a še ostaja prostor za izboljšave
17. september 2019

Postanite član Zveze potrošnikov Slovenije

ZPS je neodvisna in neprofitna organizacija, že
več kot 30 let na strani potrošnikov.

Zakaj postati član-ica?

Pridobite dostop do kakovostnih vsebin:

  • Revija ZPStest: 12 številk v 10 izvodih, dostop le prek spleta ali z dostavo na dom
  • Dostop do vseh testov in drugih plačljivih vsebin
  • Pravno svetovanje pri potrošniških težavah
  • Svetovanje o kakovosti in varnosti gospodinjskih aparatov ter zabavne elektronike

Že od 69,60 € / na leto

Zakaj so vsebine ZPS plačljive?

Primerjalne teste izdelkov in storitev financirajo člani ZPS s plačilom članarine. S plačilom posameznega testa tako tudi vi omogočate izvedbo primerjalnih testov. Zaradi zagotavljanja popolne neodvisnosti ZPS kot potrošniška, organizacija ne sprejema donatorskih in sponzorskih prispevkov podjetij.

Želim se včlaniti

 

Potrošniško svetovanje ZPS

Ste v potrošniški zagati?

Pokličite nas. Svetovali vam bodo izkušeni pravni strokovnjaki. Brezplačno za člane in članice ZPS.

 

Več o svetovanju