Skupinski nakup kakovostnih klimatskih naprav 2019

9. januar 2019

Skupinski nakup kakovostnih klimatskih naprav 2019

Na Zvezi potrošnikov Slovenije začenjamo skupinski nakup klimatskih naprav, s katerim želimo potrošnikom ponuditi možnost nakupa na neodvisnem mednarodnem primerjalnem testu potrošniških organizacij testiranih klimatskih naprav po čimbolj ugodnih pogojih. V prvi fazi zbiramo prijave zainteresiranih potrošnikov, drugi polovici februarja pa bomo predstavili izbranega ponudnika in modele, ki bodo na voljo v skupinskem nakupu.

V skupinskem nakupu bodo na voljo le tiste klimatske naprave, ki so dosegle dovolj visoko oceno na testu potrošniških organizacij. Kot poudarjamo na ZPS, ponudba zato ne bo vključevala cenenih modelov – a zainteresiranim potrošnikom bodo v skupinskem nakupu po ugodni ceni na voljo visoko učinkovite in kakovostne klimatske naprave, s katerimi bodo stanovanje brez pretiranih stroškov poleti hladili, v prehodnih obdobjih, predvsem jeseni, pa greli.

Na ZPS bomo med ponudniki klimatskih naprav izbrali tistega, ki bo glede na merila ponudil največ za potrošnika, predvsem pa čim bolj ugodno ceno, ki vključuje strokovno izvedeno osnovno montažo kjer koli v Sloveniji. "Uspeh naše kampanje je odvisen od interesa potrošnikov in ustreznega odziva ponudnikov. Mi, na ZPS, pa se bomo potrudili, da bomo za potrošnike dosegli kar najboljše pogoje. Verjamemo, da bomo tudi tokrat uspešni," je ob začetku zbiranja nezavezujočih prijav poudarila Breda Kutin, predsednica ZPS.

Štirje dobri razlogi za sodelovanje v skupinskem nakupu klimatskih naprav ZPS:

1. Prijava k sodelovanju je preprosta, nezavezujoča in brezplačna za vse potrošnike.
2. V skupinskem nakupu bodo na voljo le tiste klimatske naprave, ki so dosegle dovolj visoko oceno na neodvisnem mednarodnem primerjalnem testu potrošniških organizacij.
3. Nakup naprave vključuje strokovno namestitev (montažo) s pooblaščenimi izvajalci.
4. ZPS nudi vsem sodelujočim strokovne nasvete o izbiri in namestitvi v skupinskem nakupu ponujenih klimatskih naprav.

Kdo lahko sodeluje?
V kampanji skupinskega nakupa klimatskih naprav lahko sodelujejo vsi potrošniki, ki želijo na območju Republike Slovenije namestiti klimatsko napravo. Prijavijo se lahko vsi, tudi tisti, ki niso člani ZPS, le prijavo morajo oddati na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si. Prijava na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si potrošnike ne zavezuje k nakupu, je pa pogoj za prejem ponudbe in za pridobitev pravice do nakupa klimatske naprave po pogojih, doseženih v okviru skupinskega nakupa.

postopek

Zakaj kupiti zdaj, ko zunaj pritiska mraz?
Prvič zato, ker so cene zdaj ugodnejše, poleg tega lahko odločitev za nakup zunaj sezone občutno skrajša čas dobave in montaže.
Drugič pa zato, ker v marsikaterem gospodinjstvu klimatsko napravo uporabljajo tudi za (d)ogrevanje prostorov, predvsem v prehodnih obdobjih.

Več informacij, vključno z odgovori na pogosta vprašanja, najdete na www.SKUPINSKInakupZPS.si!

LOGO CLEAR IN EU-TA JE PRAVI
Skupinski nakup klimatskih naprav bo izveden v okviru projekta Clear 2.0.

Postanite član Zveze potrošnikov Slovenije

ZPS je neodvisna in neprofitna organizacija, že
več kot 30 let na strani potrošnikov.

Zakaj postati član-ica?

Pridobite dostop do kakovostnih vsebin:

  • Revija ZPStest: 12 številk v 10 izvodih, dostop le prek spleta ali z dostavo na dom
  • Dostop do vseh testov in drugih plačljivih vsebin
  • Pravno svetovanje pri potrošniških težavah
  • Svetovanje o kakovosti in varnosti gospodinjskih aparatov ter zabavne elektronike

Že od 69,60 € / na leto

Zakaj so vsebine ZPS plačljive?

Primerjalne teste izdelkov in storitev financirajo člani ZPS s plačilom članarine. S plačilom posameznega testa tako tudi vi omogočate izvedbo primerjalnih testov. Zaradi zagotavljanja popolne neodvisnosti ZPS kot potrošniška, organizacija ne sprejema donatorskih in sponzorskih prispevkov podjetij.

Želim se včlaniti

 

Potrošniško svetovanje ZPS

Ste v potrošniški zagati?

Pokličite nas. Svetovali vam bodo izkušeni pravni strokovnjaki. Brezplačno za člane in članice ZPS.

 

Več o svetovanju