Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Osebne finance

Primerjajte ponudbo potrošniških kreditov

Bančne ponudbe se med seboj pogosto močno razlikujejo. Zato lahko z izbiro najugodnejšega ponudnika prihranite veliko denarja. Z našim primerjalnikom ponudbe lahko preverite, katere banke vam na svojih spletnih straneh ponujajo najugodnejše pogoje.

Lastnosti kredita:
Predpostavili smo, da je potrošnik komitent banke, pri kateri najema kredit, ter da ni deležen posebnih ugodnosti. Kredit je nenamenski, zavarovan z plačilom zavarovalne premije pri zavarovalnici, predpostavili smo črpanje kredita zadnji dan v mesecu, da bi bile interkalarne obresti čim nižje.

Individualna obravnava:
Banke pri odobravanju potrošniških kreditov upoštevajo številne individualne kriterije, zato je ponudba, ki jo boste prejeli, lahko drugačna.

Znesek in ročnost kredita: 3000 evrov 12 mesecev 7000 evrov 48 mesecev
Oblika zavarovanja kredita: Zavarovanje z vplačilom zavarovalne premije pri zavarovalnici
Tip obrestne mere Spremenljiva obrestna mera Fiksna obrestna mera

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Zadnje objave

Več objav

Umik in odpoklic izdelkov

Več