Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Osebne finance

Primerjajte ponudbo potrošniških kreditov

Bančne ponudbe se med seboj pogosto močno razlikujejo. Zato lahko z izbiro najugodnejšega ponudnika prihranite veliko denarja. Z našim primerjalnikom ponudbe lahko preverite, katere banke vam na svojih spletnih straneh ponujajo najugodnejše pogoje.

Lastnosti kredita:
Predpostavili smo, da je potrošnik komitent banke, pri kateri najema kredit, ter da ni deležen posebnih ugodnosti. Kredit je nenamenski, zavarovan z plačilom zavarovalne premije pri zavarovalnici, predpostavili smo črpanje kredita zadnji dan v mesecu, da bi bile interkalarne obresti čim nižje.

Individualna obravnava:
Banke pri odobravanju potrošniških kreditov upoštevajo številne individualne kriterije, zato je ponudba, ki jo boste prejeli, lahko drugačna.

Znesek in ročnost kredita: 3000 evrov 12 mesecev 7000 evrov 48 mesecev
Oblika zavarovanja kredita: Zavarovanje z vplačilom zavarovalne premije pri zavarovalnici
Tip obrestne mere Spremenljiva obrestna mera Fiksna obrestna mera

Zadnje objave

Več objav

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA