Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Telefon
Telefon
09. april 2019

Še vedno na seznamu nujnih aplikacij. Ko je Garmin lani najavil, da ne bo več ponujal aplikacije za navigacijo, so nekateri menili, da bodo po isti poti šli tudi drugi ponudniki. Pa se to ni zgodilo. Ponudba je še vedno pestra, prikaz oglasov ali manjši zneski za nakupe v aplikaciji pa so majhen `davek´ za uporabo storitve vodenja tudi, ko pametni telefon ni povezan v internet. Preizkusili smo številne aplikacije, medtem, ko vas bodo nekatere hitro pripeljale do cilja, je drugim pot do željenega cilja predstavljala kar veliko težavo. Preverite!

Vse aplikacije smo si naložili kot običajni potrošniki. Proizvajalci oz. trgovci za izbor niso vedeli in nanj niso imeli vpliva. Preizkusili smo jih v neodvisnih akreditiranih laboratorijih. Naši kriteriji so običajno ostrejši od golega preverjanja standarda in varnosti, saj obravnavamo tudi uporabnost izdelka, okoljevarstvo in ostale vidike, pomembne pri vsakdanji uporabi. Objava rezultatov testa je dovoljena le v medijih potrošniških organizacij, kjer niso objavljena oglasna sporočila.

Kako smo testirali
Kakovost vodenja: 45 odstotkov skupne ocene
Enostavnost uporabe: 35 odstotkov skupne ocene
Prikaz prometnih informacij: 10 odstotkov skupne ocene
Večnamenskot: 5 odstotkov skupne ocene
Sistemske posebnosti: 5 odstotkov skupne ocene


Zaradi zagotavljanja popolne neodvisnosti ZPS kot potrošniška organizacija ne sprejema donatorskih in sponzorskih prispevkov podjetij. Primerjalne teste izdelkov in storitev financirajo člani ZPS s plačilom članarine. S plačilom posameznega testa tako tudi vi omogočate izvedbo primerjalnih testov.


Ko boste opravili nakup, vam bomo po e-pošti poslali geslo za dostop do rezultatov izbranega testa.

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

4,90 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Zadnje objave

Več objav

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA