Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Storitve
Storitve
11. februar 2019

Valentinovo je tako rekoč pred vrati, za vogalom čaka še osmi marec – oba praznika sta kar sinonim za kupovanje šopkov, zato smo za vas preverili storitev naročanja cvetja prek spleta. Izbrali smo pet cvetličarn, ki obljubljajo dostavo po vsej Sloveniji (vsaj v večja mesta), in Pošto Slovenije. Pri vseh smo naročili šopek klasičnih rdečih vrtnic (z dodatki), za katere smo odšteli od 35 do 60 evrov. Vse šopke smo naročili do 12. ure in ponudniku sporočili, da želimo dostavo naslednji (delovni) dan med 9. in 10. uro dopoldne na naslov v Ljubljani. S katerim šopkom boste naredili vtis? Preverite!

cvetlicarna-kavalir.si
hvalazaroze.si
ninainvalentin.si
posta.si
sopek.si
spletnacvetlicarna.si

 

 

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

3,90 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Zadnje objave

Več objav

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA