Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Prijava
03. oktober 2011

Pri Zvezi potrošnikov Slovenije smo pripravili Posebno izdajo revije VIP, ki je namenjena staršem.

V njej smo zbrali nekaj zanimivih objav iz preteklih številk. Zagotovo vas zanima test mlečnih rezin, kot so Kinder Milch-Schnitte, Kinder pingui, MilkyWay... Pri mlečnih rezinah, ki jih imajo otroci še posebej radi, smo ugotavljali, ali res vsebujejo poln kozarec mleka? Rezultati so nas presenetili. V izdajo je vključen tudi test visokih stočkov, kjer smo preverjali, ali so res vsi enako varni in stabilni. Pišemo še o zvočnih igračah ter odgovarjamo na zanimiva vprašanja, ki so nam jih zastavili potrošniki, naši člani.

Prelistajte: VIPova posebna izdaja za starše

 

O tednu otroka
UNICEF je 20. novembra 1959 sprejel Deklaracijo o otrokovih pravicah, 30 let kasneje (leta 1989) pa še Konvencijo o otrokovih pravicah. Že leta 1954 je Generalna skupščina Združenih narodov začela promovirati željo, da si vsaka država izbere svoj dan otroka.V Sloveniji praznujemo Dan otroka na prvi ponedeljek v oktobru, številne organizacije pa organizirajo posebne prireditve prek celega tedna, zato pri nas govorimo o Tednu otroka.

 

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA