Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Zamenjaj in prihrani 3
Zamenjaj in prihrani 3
15. marec 2019

Vsako gospodinjstvo ima sklenjeno pogodbo o dobavi električne energije z enim izmed dobaviteljev. Nekateri potrošniki ste zelo aktivni, ponudnika ste že zamenjali, drugi ostajate zvesti zdajšnjemu ponudniku. Na ZPS si želimo še bolje razumeti, kaj vpliva na vašo odločitev za zamenjavo dobavitelja, oz. zakaj ostajate zvesti zdajšnjemu, kakšno je vaše mnenje o energiji iz obnovljivih virov …

Anketa je anonimna, vaši odgovori in posredovane informacije pa nam bodo v pomoč in vodilo pri našem delu v prihodnosti, tudi oblikovanju novih kampanj – ki bodo tako prilagojene vašim potrebam in pričakovanjem. 

Anketa traja približno 5 minut, prosimo vas, da jo izpolne tisti, ki v je vašem gospodinjstvu odgovoren za izbiro dobavitelja električne energije.

Anketa

Hvala za vaš čas in vaše odgovore!

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA