Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Prijava
Zamenjaj in prihrani
Zamenjaj in prihrani
12. april 2017

Objavljamo aprilski pregled trga električne energije in zemeljskega plina - preverite, kateri dobavitelji ponujajo najugodnejše pakete in razmislite o zamenjavi!

 Da boste lažje primerjali ponudbo in morebiti prihranili z zamenjavo dobavitelja elektike in/ali zemeljskega plina, na ZPS mesečno pregledamo ponudbo na spletnih straneh vseh dobaviteljev, njihove cenike, objavljene splošne pogoje in pogodbe. V tabelah objavimo ponudbo, kjer ni dodatnih paketnih pogojev in je dostopna vsem gospodinjstvom. Za več informacij o naši kampanji Zamenjaj in prihrani, pa tudi o tem, na kaj morate biti pozorni pred sklenitvijo nove pogodbe, si lahko preberete v članku Eno leto po kampanji Zamenjaj in prihrani.

 

Električna energija

Opozorilo: Kliknite na tabele za povečavo

elektrika-dt-4-2017

Kliknite na tabelo za povečavo

elektrika-et-4-2017

Toplotne črpalke

Kliknite na tabele za povečavo

t-td-4-2017

 

Kliknite na tabele za povečavo

t-et-4-2017

Zemeljski plin

Kliknite na tabelo za povečavo

plin-4-2017

OBVESTILO ZA DOBAVITELJE ELEKTRIČNE ENERGIJE IN ZEMELJSKEGA PLINA: V tabelah so zbrani podatki, ki so dostopni na spletu. Če želite, da objavimo bolj natančne podatke, vas vabimo, da nam za posamezne ponudbe posredujete ustrezne pogodbe na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Ko ste ravno pri koncu brezplačno dostopnega članka …
Zveza potrošnikov Slovenije je nevladna organizacija – društvo – in se financira iz članskih prispevkov svojih članov, donacij fizičnih oseb in donacij dela dohodnine. Ker smo prepričani, da je naše delovanje in informiranje pomembno, tudi za zaščito vaših potrošniških interesov in pravic, vas prosimo, da nas pri našem delu podprete:

gdohodnina2 gclan2 gnakazilo2

 POZOR!!! PRAVNO OBVESTILO

Zadnje objave

Več objav

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA