Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

06. oktober 2017

Podaljšujemo priložnost – omogočamo prihranke! Že več kot 12.000 sodelujočih gospodinjstev je v postopku sklenitve pogodbe skupinskega nakupa potrošnikov ZAMENJAJ in PRIHRANI #2. Številni klici potrošnikov, ki jih to še zanima in izjemna ponudba, ki so jo združeni potrošniki dosegli v okviru skupinskega nakupa, so botrovali naši odločitvi, da podaljšamo možnost za sprejem ponudbe skupinskega nakupa. Res zadnja priložnost, da potrošniki izkoristite možnost za znižanje računa za elektriko in/ali plin, je 17. oktober 2017.

2577716D-B73B-4E55-B517-B04AC45D9433ZPS vsem slovenskim potrošnikom omogoča priložnost za dodatne prihranke pri energiji – pripravili smo namreč e-revijo ZPStest Energija, v kateri so zbrani koristni nasveti, ki bodo vsem potrošnikom pomagali dodatno prihraniti: npr. kako izbrati varčne sijalke, kako se izogniti nepotrebnemu strošku zaradi prevelike obračunske moči, kako in katero klimatsko napravo izbrati (objavljeni so tudi celotni rezultati testa 30 klimatskih naprav), kako se izogniti t.i. ‘skritim’ stroškom v pogodbah za energijo, nasveti o nakupu in uporabi sanitarnih in ogrevalnih toplotnih črpalk… 

BREZPLAČEN prenos revije ZPStest Energija na www.ZAMENJAJinPRIHRANI.si

 

Zamenjava dobavitelja in sprejem ponudbe skupinskega nakupa energije sta preprosta. Pripravite račun za elektriko in/ali plin. Kliknite na www.ZAMENJAJinPRIHRANI.si in vnesite zahtevane podatke. Takoj boste prejeli oceno prihranka, ki se vam obeta ob sprejemu ponudbe skupinskega nakupa.

ZPS je v okviru skupinskega nakupa energije ZAMENJAJ in PRIHRANI #2  izborila povprečni prihranek v višini 211,41€. 

Zato na ZPS pozivamo vse potrošnike, da čimprej izpolnijo prijavo in preverijo njihovega. Če bo prihranek dovolj visok, je od odločitve za sprejem ponudbe in do zamenjave dobavitelja le še korak. Na spletu preprosto dopolnijo podatke za pripravo pogodbene dokumentacije in postopek zamenjave dobavitelja bo stekel takoj po podpisu pogodbe. ”S pogodbo brez vezave in brez skritih stroškov boste deležni zmagovalnih tarif, doseženih na licitaciji,“ še poudarjamo na ZPS.

NASVET ZPS 

Prihranki se seštevajo. Pa naj bodo še tako majhni, na letni ravni centi postanejo evri, desetine evrov pa stotine. Preverite dodatne priložnosti za prihranke v brezplačni e-reviji ZPStest Energija.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA