Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

30. avgust 2017

Odpiramo priložnost prijave in sprejema zmagovalne ponudbe licitacije vsem, ki še ne sodelujejo v skupinskem nakupu energije ZAMENJAJ in PRIHRANi.

logoVsi, ki bodo na www.ZAMENJAJinPRIHRANI.si oddali prijavo, vnesli zahtevane podatke o pretekli porabi energije, bodo takoj prejeli individualni izračun prihrankov.

Tisti, ki bodo ponudbo sprejeli, lahko prek spleta na enostaven način oddajo zahtevek za zamenjavo dobavitelja ali za obstoječe odjemalce zmagovalnega dobavitelja – sprejem tarif.

Še je torej čas, da potrošniki izkoristijo priložnost za (visoke) prihranke! Večina že sodelujočih bo prihranila med 50 in 150 evri, vsi skupaj pa lahko prihranijo več kot 1,8 mio evrov!

Kako do prihrankov z zamenjavo dobavitelja energije?

1. Kliknite na www.ZAMENJAJinPRIHRANI.si in vnesite podatke, ki jih potrebujete za izračun vaših prihrankov. Pripravite vaš račun za elektriko in plin, ki vam bosta v pomoč pri vnosu podatkov za prijavo.

2. Takoj po vnosu podatkov o vaši pretekli porabi energije, vašem obstoječem dobavitelju in paketu, boste videli oceno prihrankov skupaj z obrazložitvijo izračuna.

3. Vas je ocena prihrankov prepričala? Sprejmite ponudbo! Vnesli boste še nekaj podatkov, ki jih potrebujemo za pripravo pogodbene dokumentacije za zamenjavo dobavitelja oz. za sprejem zmagovalne tarife za obstoječe odjemalce.

4. Vas je ocena prihrankov prepričala, a oklevate? Naj vas ne skrbi! Zamenjava dobavitelja varna in brezplačna, s pomočjo skupinskih nakupov pa tudi preprosta. Zvestoba se vam vedno ne izplača!

5. Potrebujete pomoč? Pokličite naše svetovalce na 01/432 30 35 (od ponedeljka do petka med 8. in 20. uro) ali pa nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA