Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

15. julij 2017

izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo prestavitev vseh ugodnosti, ki so jih deležni le člani Zveze potrošnikov Slovenije. Vam, ki ste sodelovali v kampanji skupinskega nakupa ZAMENJAJ in PRIHRANI #2, pa bomo priložili še posebno pozornost.

DA, želim spoznati prednosti članstva v ZPS

Zato mi prosim pošljite (izberite eno izmed možnosti)

Invalid Input

Invalid Input

Ime(*)
Prosimo izpolnite.

Priimek(*)
Prosimo izpolnite.

Ulica in hišna številka(*)
Prosimo izpolnite.

Poštna št.(*)
Prosimo, vnesite le številke.

Kraj(*)
Prosimo, izpolnite.

Telefonska številka(*)
Prosimo, izpolnite.

Elektronski naslov(*)
Prosimo, vnesite veljaven e-naslov.

Prosimo, vpišite veljaven elektronski naslov.

(*)
Prosimo, potrdite, da se strinjate z obdelavo osebnih podatkov.

 

*Izjava o varstvu in obdelavi osebnih podatkov: Osebni podatki se uporabljajo in shranjujejo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 do113/2005). Na osnovi podanega zahtevka za prejem predstavitve / ponudbe dovoljujete, da ZPS, Frankopanska 5, 1000 Ljubljana in MIPOR, Frankopanska 5, 1000 Ljubljana, navedene osebne podatke obdelujeta in uporabitaza namen posredovanja predstavitve članskih ugodnosti oz. ponudbe za članstvo v ZPS. Navedene osebne podatke lahko ZPS in MIPOR hranita in obdelujeta za namene neposrednega trženja članstva in obveščanju o kampanjah ZPS do vašega pisnega preklica. Kadarkoli lahko pisno ali prek elektronske pošte zahtevate, da trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke. Vaš zahtevek pošljite na naš naslov Zveza potrošnikov Slovenije, Frankopanska 5, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA