Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Zamenjaj in prihrani #2
Zamenjaj in prihrani #2
03. avgust 2017

Potrošnik nam je sporočil, da so ga že trikrat obiskali akviziterji, z nagovorom, da pomaga potrošnikom glede električne energije v imenu Zveze potrošnikov Slovenije. Želel je videti račune in položnice za elektriko.

ZPS na terenu nima nobenih tržnikov, agentov, akviziterjev. Kampanja ZPS #ZAMENJAJinPRIHRANI#2 poteka v celoti po spletu in telefonu.

Za potrošnike so dodatne informacije kot tudi pomoč pri prijavi na voljo po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefonski številki 01/432 30 35 (vsak delavnik med 8. in 20 uro).

Če ste pogodbo že sklenili, pa bi jo sedaj radi preklicali
Pri pogodbah, sklenjenih zunaj poslovnih prostorov, imate pravico, da v roku 14 dni obvestite podjetje, da od pogodbe odstopate. Pri tem vam ni potrebno navesti razloga za svojo odločitev.
favicon Preberite si več o tem, kako ravnati v takšnih primerih

 

 

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA