Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

03. avgust 2017

Potrošnik nam je sporočil, da so ga že trikrat obiskali akviziterji, z nagovorom, da pomaga potrošnikom glede električne energije v imenu Zveze potrošnikov Slovenije. Želel je videti račune in položnice za elektriko.

ZPS na terenu nima nobenih tržnikov, agentov, akviziterjev. Kampanja ZPS #ZAMENJAJinPRIHRANI#2 poteka v celoti po spletu in telefonu.

Za potrošnike so dodatne informacije kot tudi pomoč pri prijavi na voljo po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefonski številki 01/432 30 35 (vsak delavnik med 8. in 20 uro).

Če ste pogodbo že sklenili, pa bi jo sedaj radi preklicali
Pri pogodbah, sklenjenih zunaj poslovnih prostorov, imate pravico, da v roku 14 dni obvestite podjetje, da od pogodbe odstopate. Pri tem vam ni potrebno navesti razloga za svojo odločitev.
favicon Preberite si več o tem, kako ravnati v takšnih primerih

 

 

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA