Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

03. julij 2017

Družba Energia gas and power, trgovanje in prodaja energentov in svetovanje, d.o.o. zavaja potrošnike z imenom svoje ponudbe 'Zamenjaj in prihrani'.

Zveza potrošnikov Slovenije je podala prijavo na Tržni inšpektorat RS, zaradi zavajajočega oglaševanja družbe Energia gas and power, trgovanje in prodaja energentov in svetovanje, d.o.o., ki v svoji promocijski ponudbi za pridobivanje odjemalcev električne energije uporablja slogan kampanje za skupinski nakup energije Zveze potrošnikov Slovenije '`Zamenjaj in prihrani´'.

Vsi, ki zarnicabi želeli sodelovati v kampanji Zveze potrošnikov Sloveniji naj to storijo čim prej oz. najkasneje do 12. julija 2017 na www.zamenjajinprihrani.si

Omenjena družba z uporabo slogana aktualne kampanje Zveze potrošnikov Slovenije `Zamenjaj in prihrani´ na trgu ustvarja zmedo. Potrošnike lahko zavede k sklenitvi pogodbe za dobavo elektrike pod vtisom, da gre za skupinski nakup energije oz. kampanjo `Zamenjaj in prihrani´, ki jo izvaja Zveza potrošnikov Slovenije pod istim imenom že drugič v nekaj letih oziroma oz. da sta akciji kakorkoli povezani, na kar so opozorili tudi potrošniki, ki so se obrnili na ZPS.

 Več o prijavi ZPS omenjene družbe na Tržni inšpektorat RS lahko preberete tukaj.

Dopolnitev informacije, 4. 7. 2017
Podetje Energia d.o.o. je odgovorilo na naš poziv. Preberite odgovor.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA