Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

05. april 2017

Zveza potrošnikov Slovenije bo opravila pregled računov, ki jih odjemalci elektrike in/ali plina prejmejo od izbranega dobavitelja energije za plačilo porabljene energije.

Pregleden račun, jasno podane informacije o porabljeni količini, postavkah na računu, pa tudi navedbi popolnih podatkov (o lastniku merilnega mesta, številke merilnega mesta …) pripomorejo k večji aktivnosti odjemalcev in njihovemu nadzoru nad količino porabljene energije in omogočajo enostavno zamenjavo dobavitelja, kar pa prinaša večjo konkurenco. Večja konkurenca na trgu pomeni tudi ugodnejšo ponudbo za končnega odjemalca – slovenske potrošnike.

Slovenske potrošnike vabimo, da nam pri pregledu računov za energijo gospodinjstev vseh slovenskih ponudnikov pomagate in nam posredujete svoj račun za elektriko in/ali plin.

Svoj račun za energijo (ki naj bo izdan v letu 2017) skenirajte ali fotografirajte, ter nam datoteko posredujte prek spletnega obrazca.

Vse prejete račune bomo obravnavali zaupno. Podatkov, navedene na računu ne bomo uporabljali za drug namen.

Račun dobavitelja energije

Vaše ime in priimek:(*)
Invalid Input

Vaš elektronski naslov:(*)
Invalid Input

Naložite posnet račun za energijo(*)
Izberite datoteko

V kolikor nam boste posredovali več dokumentov (npr. račun za elektriko in račun za plin dveh različnih dobaviteljev) jih shranire v eno datoteko.

(*)
Invalid Input

Ali želite na vaš elektronski naslov prejeti predstavitev ugodnosti, ki so jih lahko deležni le člani ZPS?

Invalid Input

Zveza potrošnikov Slovenije je nevladna organizacija – društvo in se financira iz članskih prispevkov svojih članov, donacij fizičnih oseb in donacij dela dohodnine.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA