Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

23. januar 2015

V soboto 31.1.2015, se izteče skrajni rok za sprejem ponudbe v okviru kampanje Zamenjaj in prihrani, ki ste jo prejeli na elektronski naslov, ki ste nam ga zaupali ob prijavi.

Za vse, ki ste ponudbo že sprejeli in ste v postopku urejanja zamenjave dobavitelja ali v postopku urejanja popravkov dokumentacije, datum 31.1.2015 ni zavezujoč, saj ste ponudbo že sprejeli.

Vsi izračuni ocene prihrankov in ponudbe so bili poslani. Če ga zaradi kakršnegakoli razloga še niste prejeli, ste ga založili ipd., nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Če imate vprašanja ali potrebujete dodatna pojasnila, nam čim prej pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. oz. nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 80 22 (vsak delavnik med 8.00 in 20.00 uro). Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA