Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

28. november 2014

Spoštovani,
38.354 potrošnikov se je pridružilo kampanji ZPS "Zamenjaj in prihrani". Za izjemen odziv se vam iskreno zahvaljujemo. Prav zaradi izjemnega odziva smo lahko na licitaciji dosegli velik povprečen prihranek za potrošnike.

Veliko število sodelujočih potrošnikov pa pomeni tudi velik logističen izziv. Ker želimo zagotoviti čim bolj kakovostno oceno prihrankov za vsakega od vas, ki bo ključna informacija pri vaši odločitvi za zamenjavo dobavitelja, vas obveščamo, da je prišlo do časovnega zamika pri pošiljanju ocen prihrankov. Ocene prihrankov in ponudbe za zamenjavo bomo tako začeli pošiljati v petek, 5. decembra 2014.

Prizadevamo si zagotoviti čim bolj kakovostno storitev, zato bomo ocene prihrankov s ponudbami pošiljali postopoma. Tako se bo lahko zgodilo, da bodo vaši prijatelji ali znanci dobili svojo oceno prihrankov in ponudbo pred vami. V vsakem primeru pa boste tudi vi imeli dovolj časa, da boste v miru proučili ponudbo in sprejeli odločitev.

V oceni prihrankov, ki vam jo bomo poslali, bodo tudi natančno razvidne tarife zmagovalnih ponudnikov, javno pa jih bomo objavili tudi na našem spletnem mestu www.zps.si takoj, ko bomo poslali prve ocene prihrankov s ponudbami.

Za razumevanje se vam iskreno zahvaljujemo.

Za dodatna pojasnila ali informacije nam lahko pišete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA