Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

18. september 2014

Simbioza in ZPS organizirata kratke delavnice, s ciljem ponuditi pomoč vsem starejšim, ki želijo prihraniti s sodelovanjem v skupinskemu nakupu elektrike in plina. Starejši in tudi vsi tisti, ki niso vešči dela z računalniki, so vabljeni, da se prijavijo na kratko polurno delavnico. Prijava v skupinski nakup je brezplačna in nezavezujoča, prav tako so brezplačne delavnice.

Delavnice bodo v Ljubljani, obvezne prijave sprejemamo na 080 80 22.
Delavnice, katere namen je oddaja prijave za sodelovanje v skupinskem nakupu bodo potekale:

  • v torek, 23. 9.,
  • v četrtek, 25.9.,
  • v četrtek, 2.10 in
  • v četrtek, 9.10,

in sicer vedno med 9. in 11. uro v prostorih ''Na Triglav spreminjat svet!'' Simbioze medgeneracijskega centra, ki so v pritličju poslovne stavbe Slovenijales na Dunajski 22 v Ljubljani.

Ker je število mest omejeno, se lahko zainteresirani prijavijo in s tem zagotovijo udeležbo na brezplačni telefonski številki 080 80 22.

Želite izvedeti več o kampanji ZPS "Zamenjaj in prihrani"? Obiščite www.zamenjajinprihrani.si. V skupinskem nakupu sodeluje že več kot 12.000 sodelujočih. Pridružite se tudi vi!

V okviru polurne delavnice bodo potrošniki uspešno opravili prijavo v skupinski nakup elektrike in plina ob pomoči sodelavcev Simbioze in ZPS. Prijava je brezplačna in nezavezujoča, prav tako so brezplačne delavnice.

Da bodo udeleženci lahko uspešno opravili prijavo in tako sodelovali v skupinskem nakupu "Zamenjaj in prihrani", naj na delavnico prinesejo:

  • račun za elektriko in plin (če se želijo prijaviti za zamenjavo obeh);
  • elektronski naslov (njihov naslov ali naslov nekoga - npr. otrok, vnukov,sosedov - ki  bo zanje ih dobival informacije o oceni prihrankov  ter vseh nadaljnjih  korakih);
  • informacijo o  porabi elektrike in plina za preteklih 12 mesecev (informacijo dobijo po telefonu pri svojem dobavitelju elektrike/plina).

Dobro je vedeti več in zato prihraniti!
Slovenci za energijo plačamo preveč. In v obdobju, ko je zaradi skrajno omenjenih finančnih sredstev vsak evro še  bolj premišljeno porabljen, so tovrstne akcije še toliko bolj dobrodošle.

navedekNa ZPS smo veseli, da so se v Zavodu Simbioza Genesis, socialno podjetje, odzvali na našo pobudo, da približamo sodelovanje v kampanji `Zamenjaj in prihrani´ tudi starejšim. Zavedamo se, da so posamezniki navedek1nekoliko manj vešči dela s sodobno tehnologijo, a naš in njihov interes sta enaka – prihraniti pri nakupu energije, zato upamo, da bodo izkoristili to možnost,

je poudarila Breda Kutin, predsednica ZPS in dodala: "Vsi tisti, ki se delavnic ne bodo uspeli udeležiti, bi se pa želeli prijaviti in sodelovati v skupinskem nakupu, a nimajo dovolj informacij, naj pokličejo 080 80 22. Več nas bo, večji bodo prihranki." 

Tudi direktorica Simbioza Genesis, socialno podjetje Ana Pleško se ob vsakodnevnem delu zaveda, kako ključno je medgeneracijsko sodelovanje in kako veliko lahko k temu pripomoremo ravno s takšnimi akcijami, kot je Zamenjaj in prihrani.

navedek1navedekZ veseljem se priključujemo akciji, saj tudi sicer skrbimo za lažje korake v življenju tako starejše kot tudi mlajše generacije.
 

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA